Ducatista Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Mohli byste mi někdo vyfotit jak máte umístěnou tu destičku na které jsou zásuvky pod sedadlem spolujezdce? Je to ostuda, ale já jsem fakt nepřišel na to, jak a kam nebo o co ji mám zacvaknout, aby tam volně nevisela na drátech pod sedačkou. Zkoušel jsem se dívat na řidičovu sedačku, ale ta je výškově stavitelná a má jinou spodní konstrukci. díky Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Co to je destička a zásuvky? Konektory? Dej fotku. Citovat
Ducatista Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 no jak jsem si opravil to sklápění a pojezd spolujezdcovy sedačky, tak jsem chtěl nějak zacvaknout ten plast, ale nevím kam, nikam to kloudně nepasovalo Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Na serviceboxu jsem to nenašel, a 206 není doma a je to jiný ročník. Ale myslím, že kabely by měly být víc narovnané, tzn. že konektory by měly být víc vpravo na fotce. A jak je to upevněné u řidiče? Není to podobně? Citovat
Ducatista Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 jak jsem psal, ridicova je výskove stavitelna, ma jine spodni příčky a jinou konstrukci. zkousel jsem ten plast pod vsema moznyma uhlama nasadit na kdejakou příčku konstrukce te sedacky ale nijak to nedrzelo, fakt nevim kam to nacvaknout. Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 https://www.google.cz/search?q=206+passenger+seat&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=d6buUoaUNoaTtAbYoYCwCA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1144&bih=691#q=Peugeot+206+connector+under+passenger+seat&tbm=isch&imgdii=_ Citovat
P607Olda Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Něco je tady: [upravil dne 2.2.2014 21:17 od P607Olda] Citovat
Ducatista Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 Oldo diky moc! ja se to snazil ukotvit na ty trubky toho spodniho rámu sedacky, nenapadlo me dát to na ty tenký dráty primo pod sedakem. pak to zkusim, diky moc!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.