risi Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Zdravím Vás. Mam problém so smerom kúrenia. Mam 206SW1.4 hdi 2005 s automatickú klímu. Fukare mi stále fúkaju dohora, sem tam rovno. Ked si prepínam smer fukania tak väčšinou fukaju stále dohora. Občas sa im podarí nejakým zázrakom fukat na požadovaný smer, teraz v zime najčastejšie na nohy. Hľadal som v googli a manuáloch (dvoch, viacej som ich taktiež nenašiel) kde presne je umiestnená klapka na regulovanie smeru aby som ju skontroloval ale nikde som nenašiel kde presne sa v aute nachádza. Samozrejme netuším či bude chyba v tom. Vedeli by ste mi pomôcť? Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 \"nejakým zázrakom\" to se špatně hledá. Nějaká zákonitost v tom bude. Takže jasně analyzovat: - u 406 je potřeba přivřít výdechy na \"ksicht\", aby to topilo na nohy. Zkus to taky. - anebo máš posunutou klapku nahoru/dolů vůči servomotorku, případně vylámané zoubky (pokud tam jsou) - anebo je tedy závada v řídící elektronice, ale tam už nevím rady Citovat
P607Olda Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Tady je nákres. Já nevím, jak je pohled, jestli zleva zepředu, nebo zprava zezadu, to si rozhodni, máš auto. Asi zprava zezadu. Servomotorky jsou položka 4. Pozor, jejich objednací čísla se liší podle DAM, tedy dne výroby. [upravil dne 31.1.2014 11:12 od P607Olda] Citovat
ChouLu Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Pohled je jakoby od spolujezce... takže vyndat kastlík a dostaneš se k tomu v pohodě Citovat
risi Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 Dakujem za rady. Predne fukare som si zavrel, napomohlo. Teda v ovladani smeru. Akurat to trosku silnejsie fukalo. Skusim sa dostat ku klapke a tu skontrolovat. A dufam ze tam bude nejaka mensia zrada. Do elektriky sa mi moc nechce ist Citovat
P607Olda Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 \"elektrika\" to nebude. Dělá ti to odvžda, anebo to začalo nedávno? Bude to zasekávající se servomotor, nebo ohlodané zoubky na klapce (pokud má zoubky), anebo zlomená klapka (bývá na 407). Až to budeš rozmontovávat, možná bys mohl vyzkoušet na tom místě motor z klapky vnitřní/venkovní. [upravil dne 1.2.2014 17:03 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.