Milano666 Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 jj prodej Belgie ale v inzerátu je Rakousko. Na bazar se mi cena zda malá, jen aby to nebyla opravená bořba. Foto nic moc, ale vypadá podezřele čistě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 tak tak, nejaky moooooc nablejskany to je Citovat
MilanF1 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Ale řidičova sedačka je špinavá ... mně osobně se tento světlý interiér vůbec nelíbí, ale však se dá vyměnit. Nižší cenu může dělat i nepřítomnost klimatizace, protože většina HDiček klimu má. Pokud si nejsi jist výhledem, vyzkoušej si jízdu. Oba nárazníky mi přijdou v jiném odstínu, nicméně jsou plastové, tam asi barva bledne jinak než na plechu. Ale páté dveře jsou opravované, stěrač je nasazen o zub níže. Jinak vypadá obstojně, volant ošmataný, ale tento moc nevydrží. Pedály jsou pěkné, ale řadička už je bílá, tzn. s fofrklackem se nikdo nemazlil, když se slouplo překrytí (já ho tam po 300 tkm mám, ale od koupi - 230 - tam kousek chybí. Všechny plasty jsou naleštěné, i pod kapotou. U nádobky serva je krásná ta rez Nevybavuji si, zda že bych měl taky, ale na bílé to je dobře vidět. Vzhledem k absenci klimy je divné, že to má \"ačkové\" ovládání oken - asi dodělávka. Vidím-li dobře, je roztržena guma řidičových dveří, při vstupu do vozu žádné šetrnosti nebyly. Mám taky roztržíno od předchozího majitele. Kryty zrcátek nejsou v barvě? Za prohlídku to stojí, ty km jsou jako v každém jiném autobazaru u nás Citovat
radim.1008 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Výpadá zajímavě. Módní bílá je v kurzu. S tou rzí pod nádobkou, to mám podobně, jen teda to takhle \"neteče\", ale jen kvete. Motor je pěkně naleštěný, co bych za to dal. Ta klima je divná, že tam není. Citovat
Milano666 Odesláno 7. únor 2014 Autor Odesláno 7. únor 2014 MilanF1- díky za detailní prohlednutí inzerátu. Na tu rez jsem taky koukal ale podle fotek moc nepoznám. Má cenu vzít pc (pojedu s kamarádem mechanikem) a kouknout se tomu na zoubek sofwarově? Interiér bych sehnal polokůži, dycky nad ní slintám když jí u někoho vidím. [upravil dne 7/2/14 14:55 od Milano666] Citovat
Woiser Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Jde taky o to jakou polokůži seženeš. Pokud seženeš top jako stráňa tak seš zavodou (ikdyž za to taky dal balík co si budem povídat). A i když seženeš dobrou, ale s rostrhanou řidičovou stranou jako já tak jsi v tom taky za 3k navíc. Citovat
MilanF1 Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Stráňa má polokůži? Není to náhodou full kůže? Má introš z úplně posledního Roland Garros, těch interiérů je opravdu málo. Předchozí RG mělo polokůži, to vím najisto. Asi nejlépe se shání polokůže s \"listy\", tu vidím nejčastěji, dával se určitě do Saint Tropez, možná i jinam. Je podle mě velmi efektní a zároveň praktická (je tmavá). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.