Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale řidičova sedačka je špinavá ... mně osobně se tento světlý interiér vůbec nelíbí, ale však se dá vyměnit. Nižší cenu může dělat i nepřítomnost klimatizace, protože většina HDiček klimu má.

Pokud si nejsi jist výhledem, vyzkoušej si jízdu.

Oba nárazníky mi přijdou v jiném odstínu, nicméně jsou plastové, tam asi barva bledne jinak než na plechu. Ale páté dveře jsou opravované, stěrač je nasazen o zub níže. Jinak vypadá obstojně, volant ošmataný, ale tento moc nevydrží. Pedály jsou pěkné, ale řadička už je bílá, tzn. s fofrklackem se nikdo nemazlil, když se slouplo překrytí (já ho tam po 300 tkm mám, ale od koupi - 230 - tam kousek chybí. Všechny plasty jsou naleštěné, i pod kapotou. U nádobky serva je krásná ta rez :D Nevybavuji si, zda že bych měl taky, ale na bílé to je dobře vidět. Vzhledem k absenci klimy je divné, že to má \"ačkové\" ovládání oken - asi dodělávka. Vidím-li dobře, je roztržena guma řidičových dveří, při vstupu do vozu žádné šetrnosti nebyly. Mám taky roztržíno od předchozího majitele. Kryty zrcátek nejsou v barvě?

Za prohlídku to stojí, ty km jsou jako v každém jiném autobazaru u nás :D

Odesláno

Výpadá zajímavě. Módní bílá je v kurzu. :D S tou rzí pod nádobkou, to mám podobně, jen teda to takhle \"neteče\", ale jen kvete. :( Motor je pěkně naleštěný, co bych za to dal. Ta klima je divná, že tam není. :myslim

Odesláno

MilanF1- díky za detailní prohlednutí inzerátu.

Na tu rez jsem taky koukal ale podle fotek moc nepoznám.

Má cenu vzít pc (pojedu s kamarádem mechanikem) a kouknout se tomu na zoubek sofwarově?

Interiér bych sehnal polokůži, dycky nad ní slintám když jí u někoho vidím.

[upravil dne 7/2/14 14:55 od Milano666]

Odesláno

Jde taky o to jakou polokůži seženeš. Pokud seženeš top jako stráňa tak seš zavodou (ikdyž za to taky dal balík :D co si budem povídat). A i když seženeš dobrou, ale s rostrhanou řidičovou stranou jako já tak jsi v tom taky za 3k navíc.

Odesláno

Stráňa má polokůži? Není to náhodou full kůže? Má introš z úplně posledního Roland Garros, těch interiérů je opravdu málo. Předchozí RG mělo polokůži, to vím najisto.

Asi nejlépe se shání polokůže s \"listy\", tu vidím nejčastěji, dával se určitě do Saint Tropez, možná i jinam. Je podle mě velmi efektní a zároveň praktická (je tmavá).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...