Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Krátce na úvod abych se s trochou ostychu představil i já. Jmenuji se Milan bydlím v Plané(okres Tachov). Peugeoty zbožnuji od svých 10ti let kdy jsme koupili do rodiny prvního Lva 309 1.9GRD kterého jsem v 18ti dostal. A můj otec koupil 306 1.9Td Break, od první jizdy jsem 306 musel mít. Před 5ti lety jsem si vyhlídl tohoto krasavce http://auta.yauto.cz/peugeot-306-2-0hdi-511117.html a následně koupil. 3 roky jsem žádné úpravy nedělal. Ale po pár hodinách na tomto foru začalo to upravavování všeho co jsem chtěl aspoň trochu pozměnit.

Odesláno
občas jsem putoval do kufru i já :mrk po úpravě 306 Le-Caraván

(mrkejte na dyzáájn lůžkovin :bacha)

Nic jsem neodflákl, měl jsem udělané clony do oken. Pod sebou matraci.
Odesláno
pěknej kousek nebyla tak pul roku zpět na Bazoši??? podle toho 666 bych řek že jo;)
Yess :) máš dobrý postřeh, chtěl sem prodat Hdi a koupit Gti. jenže sem vůl a koupil sem Partnera a ten mě stál peněz jak želez. Hlavně na opravách. Důvod, bylo podnikání (řemeslná činnost) a taky to že chci stavět barák do 2-3let. Podnikání sem poslal k šípku a jdu makat do SRN.
Odesláno

Lůžková úprava dobrá, jenom fakt to chce něco měkkého pod sebe :D

Pokud spíš sám, lehni si na zadní sedačky, jsou měkké, jenom se moc neotočíš ;)

Auto vypadá pěkně, ať slouží. Kolik máš najeto?

Koukám, že máme stejný příběh, taky jsem od 18ti jezdil na naftové 309tce. :roker

Odesláno

A to jsem minulý rok měnil tlumič a výslovně jsem žádal o zachování krásné origo koncovky.

Byl jsem zděšený když sem viděl tu hrůzu.

Mechanik říká : no jo ale tlumič s koncovkou stojí 3 000kč, já ti tam navařím.

Nakonec to prý nešlo, tak jsem to aspoň nastříkal na černo.

Odesláno

Co máš s výfukem? Ale jak vidím dle fotek, už ho nemáš stejný jako při koupi /dle koncovky/ ;)

Co to máš za servisáka? Ano, s krásnou koncovkou stojí výfuk o 1000 Kč více, proto jsem ho nechtěl. Ale servisák se mě ptal, zda ji tam chci přivařit, řekl jsem, ať se na to vykašle, stejně v místě spojení s tlumičem byla uhnilá.

U mě tedy výfuk vydržel 12 let a nějakých 300 000 km :) Ale pak byl jak řešeto (už byl předtím 2x vařený).

[upravil dne 31/1/14 23:19 od MilanF1]

Odesláno

Jak je výfuk černý, zdá se být malý. Myslím, že má koncovka je úplně stejná. Origo parádně sedí do výřezu v nárazníku a je hodně velká.

Nevím, jak na TD, ale na HDi to tak je. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...