Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny pezotaky jsem novy uzivatel tohoto fora. mam problem ze saharou.po nastartovani cca po 20vterinach se my spusti ventilatory a prepinaji se my mezi 1a2 stupen.a pri jizde mrkaj svetla.nestalo jse to nekomu dekuji .P306 1,9td rv97.:(

Odesláno

Ak som spravne pochopil, tak ti \"mrkaju\" halvne svetla.

Skontroloval by som alternator (regulator, uhliky), pripadne hrube vodice AKU <--> Alternato <--> poistky a samozrejme aj kostry.

O saharach su tu snad aj stovky prispevkov, informacii aj tipov ako na ne. Urcite najdes, ak pohladas ci uz v tomto vlakne, pripadne vo vlakne servis alebo urob si sam.

Ak to nesuvisi s kolisanim palubneho napatia, tak by som podozrieval (nepises, ci mas klimu) snimac teploty chladiacej kvapaliny (alebo zaoxidovany keonektor na snimaci), alebo BITRON, ale treba skusat, merat...

Odesláno

Zdravim vsechny.mam klimu a toto chovani(mrkani svetel) se deje pouze u sahary na 2 stupen.dobiji normal 13,8-14,5 kostra ok.zacal to delat ze dne na den.dekuji za typ mrknu na to.nechci to davat do servisu je drahej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...