PeterJ Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Caute,na mojom pazoute 1.6 65kw mi tecie vypustaci ventil dolu na chladici.Chladic nema ani rok..Moze to byt tym ze som tam prilial viacej vody? A je tam vacsi tlak tam tam to tecie?zasa menit chladic sa mi nechce...Ventil je samozrejme na fest utiahnuty. Dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 chladící směs se dolívá mezi rysky, resp. po značku MAX., konstruktér předpokládá--když už tam ty rysky dal--že uživatel bude jeho doporučení respektovat... vyšroubuj ventil a vyměň jeho těsnění Citovat
PeterJ Odesláno 26. leden 2014 Autor Odesláno 26. leden 2014 Chladic sa menil a novom nejsu ziadne rysky Min a Max,predtym tam boli...mam aj tam nemrznucu kvapalinu....teraz som to skusal dotiahnut a cim viac to dotiahnem tym castejsie to kvapka..nasiel som taku polohu ze to kvapne tak raz za minutu..skusim to pretesnit..alebo ak sa da vymenit Citovat
PeterJ Odesláno 26. leden 2014 Autor Odesláno 26. leden 2014 Chladic sa menil a novom nejsu ziadne rysky Min a Max,predtym tam boli...mam aj tam nemrznucu kvapalinu....teraz som to skusal dotiahnut a cim viac to dotiahnem tym castejsie to kvapka..nasiel som taku polohu ze to kvapne tak raz za minutu..skusim to pretesnit..alebo ak sa da vymenit Citovat
PeterJ Odesláno 29. leden 2014 Autor Odesláno 29. leden 2014 Tak vymenene tesnenie na vypustacom ventile..bolo prasknute Citovat
ozzy56 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 většinou je to těsnění, jak píšu nahoře, nemá smysl ventil rvát nadoraz, je to všechno plast--pak přeskočí závit a je zaděláno... Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Prosimtě, jak si ten ventil vymontoval? Taky mi sákne, vzhledem k tomu že to mám teď vypuštěný, tak bych to taky vyměnil, ale nevim jak ho vyšroubovat ven. Akorát ho povolim aby tekl, ale vytáhnout ven vůbec nejde. Musím silou? Citovat
Guest servisman Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 mne to šlo sikovkama ven musel jsem drobet zabrat Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 někdy bývají na vypouštěcím šroubu proti sobě dvě plastové nožky,tzn. vyšroubuješ šroub ze závitu, zmáčkneš k sobě ty nožky a šroub vytáhneš ven [upravil dne 5/2/14 21:04 od ozzy56] Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Nic takovýho tam nevidím. Mám venku odvzdušňovák, ten se mi podařilo ven dostat proto že ho předchozí majitel vylomil takže tam byl přidrátovanej. Nevim teda jestli vypouštěcí a odvzdušnovací ventil nebudou vypadat nějak jinak. Ten mi mimochodem taky teče :-D Jinak na něm je dobře vidět (ne teda z fotografie), že se ho snažil vyšroubovat, a jak zabral, tak to ruplo. Protože na konci toho závitu jsou jakýsi zpětný zobáčky, který zabraňujou úplnýmu vyšroubování. No tady je jeden prasklej, druhej ulomenej. A v chladiči je to taky urvaný. Takže větší silou to fakt brát nechci. [upravil dne 5/2/14 20:58 od spyke610] Citovat
Návštěvník Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Tak si odpovím sám. Úplně ho povolit, otočit zpátky asi o 30°, a při tom se ho snažit vytáhnout ven. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.