stepan89 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Zdravim mam problem s klickem vybila se mi baterka koupil jsem novou a klic neodemyka nema se to nejak nakodovat diky za odpoved:) Citovat
vendelinek Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 vyměnil sis obal a vyhodil se starym čip,to se mi už taky povedlo,naštěstí jsem stačil koš prohledat dřív než se vysypal:) jo aha,trochu blbě jsem četl,zkus obal znova otevřít a koukni jestli baterka je tak jak má [upravil dne 25.1.2014 10:59 od vendelinek] Citovat
TomSQ Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Programovanie diaľkového ovládania Vypnite zapaľovanie Zapnite zapaľovanie Jedenkrát stlačte tlačidlo uzamknutia Vypnite zapaľovanie Odstráňte kľúč zo spínača zapaľovania Ďiaľkové ovládania sú synchronizované Citovat
vendelinek Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 já měnil baterku taky nedávno a nemusel jsem nic programovat Citovat
Zemla703 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Ahoj mel jsem stejny problem jako ty jenom ze sem nemenil bateriji ale uz sem to tak kopil taky dal sem novou baterku zkousel aktivovat a ja nvm co vsechno a nic nezabralo.Nakonec sem zajel do peugeotu a nahodily mi to za 300 kc rikam jim jak to udelaly ze sem aktivaci klicku zkousel a oni ze tak se to nedela ze nak jinak ale nerekli mi jak ale asi to meli na dia protoze neco mlel o BSI a ze ta je v poho ze pijma signal z klicku nvm.Zkratka di do peugeotu a mas to. Citovat
visage Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 neviete ako vyzerá ten chip v klúči ? ,vymenil som obal a auto neštartuje , len pretáča motor Citovat
P607Olda Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Dej fotku otevřeného, vyznačíme ten čip. Citovat
visage Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 dakujem ti, idem to pozrieť ,chip je tam , ani nevieš ako si mi pomohol :super:super a fotka pomôže aj ostatným čo budú meniť obal :potlesk:potlesk [upravil dne 5.2.2014 18:13 od visage] Citovat
visage Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 chip tam ostal, dakujem ti velmi pekne za radu, táto fotka chipu pomôže aj iným :super:super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.