slavik8 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Ahoj, strýc ke mě dojel, že mu nesvítí žárovka(že má uhnilý dráty a jestli to můžu znovu přiletovat), přijel a zjistil jsem, že byla uhnilá patice tlumeného světla H7-dal jsem tam novou žárovku a ta nesvítí. Strýc říkal, že se v té staré zajiskřilo a už to světlo nejede. Můžete poradit? Podotýkám, že jedno světlo svítí takže páčkou to není. Kde hledat závadu? Pojistky to taky nejsou-kontroloval jsem a vzadu světla svítí... Díky za případné rady Citovat
ferinko2 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 tlmené svetlá majú iné poistky ako obrysovky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 zkus jestli ti funguje naklapeni svetel , jedno ze svetel tusim leve ma spolecnou pojistku v mot prostoru s naklapenim , jinak predni svetlo ma kazde solo pojistku myslim tim tlumena svetla Citovat
slavik8 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 kouknu na to náklapení ale funguje a ta pojistka je teda kde? Kouknu jeste jednou Citovat
ferinko2 Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Poistky v BSM skrinke v motorovom priestore.Na pravom blatníku. A dobre uzavrieť - rado tam natečie voda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.