rostya Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Zdravím Mam problém, svítí mi kontrolka ABS a palubak Pise, ze tím pádem nefunguje ani ESP, kontroloval jsem kotouče i destičky a ty jsou v pořádku, nejdříve to svítilo jen někdy, když jsem znovu nastartoval vše fungovalo jak má, ale už týden to svítí pořád, poradí někdo diky... Citovat
ChouLu Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Prasklý kroužek, špatné čidlo... chce to diagnostiku Citovat
rostya Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Diky moc, zkusím a hned dam vědět... Citovat
rostya Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Diky moc, zkusím a hned dam vědět... Citovat
Laďa Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Čidlo ABS u některýho kola. Diagnostikou zjistíš. Jinak kdyby jsi použil tlačítko HLEDAT, tak najdeš odpověď hned. Citovat
rostya Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 Diky moc už jsem obednan na sobotu... Jen se ještě asi hloupé zeptám, když mi tedy Ta kontrolka svítí znamená to ze ani ABS a ani ESP nefunguji? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.