Roman 1173 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Zdravím kolegové Začalo mi dělat rámus čerpadlo v nádrži tak se chystám ji sundat a kouknout na něj a při té příležitosti vyčistit nádrž. Otázka zní na co si dát pozor při demontáži a čím ji vyčistit.Nerad by jsem něco utrhnul nebo poškodil.Předem děkuji za každou dobrou radu. Citovat
Roman 1173 Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 Tak vyřešeno v mém případě čerpadlo ko. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Takže to šlo i bez demontáže nádrže?? Citovat
Roman 1173 Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 Nene nádrž musela dolu,sundat tepelnej štít na nádrži,odpojit přívod proudu vyháknout lanovody z nádrže a dát je stranou,povolit na každé straně nádrže po jednom šroubu,dát nějakou nádobu pod přívod od nalejvacího hrdla,sundat motexku,vypustit nádrž (v nádrži je zpětná klapka tak tam něco dát aby zůstala otevřená) následně povolit třmen uprostřed nádrže (bude pořád téct nafta) potom vytáhnout nádrž směrem ke spolujezdově straně a odpojit hadičky od čerpadla + odvětrání. Žádná věda dělal jsem to v garáži na heveru a šlo to.No vlastně jsem sundaval dvakrát protože jsem lama a špatně jsem docvak hadici na čerpadlo tak jsem si to musel zopáknout. Citovat
ChouLu Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 A přitom stačí odklopit zadní sedačky... Citovat
Roman 1173 Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 a vzít otvírák na konzervu a udělat díru do podlahy.Partner nemá otvor nad nádrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.