venomcz Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 čaute chlapci, chtěl jsem se zeptat na umístění klaksonu na pug 206 gti . Pojistky jsem projel , jsou v pohodě ale klaskon netroubí už od koupě a dneska mě na přechodu nasral jeden feťák a rozhodl jsem se , že bez klaksonu jezdit nehodlám . Myslím si že to bude zaoxidované nebo něco akorát abych věděl kde hledat. A dotaz ještě , mám 12V sirénu která ječí jak lokomotiva . Předpokládám že ta by se dala použít též že jo ? Díky klakson jsem tedy našel na fotce zde : +/- má s tím někdo zkušenosti , dá se tam dostat aniž bych musel sundávat přední nárazník ? [upravil dne 20/1/14 09:30 od venomcz] Citovat
chuck11 Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 vyskoušel si přímo u klaksonu ho napojit na 12V jestli není náhodou KO Citovat
Ducatista Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 měl jsem stejnej problem, pred 3 mesici jsem koupil 206 a klakson nešel, servisak ho zkousel napojit na 12 V a nic, rikal ze to je blbě vyreseny, ze na nej jde voda a bordel ze silnice. Nejlevnejsi oprava je z vraku tam dat jakykoli jiny Citovat
venomcz Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 ještě ne , počasí kentus a na válení se po zemi to zatím není . mám v rezervě tu sirénu popř. koupím od chlápka co prodává ND tady vedle v dědině druhý. Kdyby někdo chtěl tak tu : http://www.dilypeugeotcitroen.cz/pouzite-nahradni-dily.php klakson za 100 kč :-))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.