Radka S. Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 když bude sníh, můžu přijet už ve čtvrtek? Citovat
ChouLu Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 Dojet můžeš, ale ubytko si musíš dořešit sama ze čt na pátek... samozřejmě taky za trošku jinou cenu Citovat
Schreek Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Radka S.: Pokud bys chtěla, rád Ti to s majitelem dojednám Citovat
machulda Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Zdravím, tak sem si říkal, že když to mám za kopcem, byla by škoda se na sraz nepodívat. Doufám že vám nebudu dělat ostudu a že mě nepšlete domů s tou mojí zatmelenou plechovkou. Jen nevím jak to všechno chodí. Vzal bych sebou i tu slečnu co semnou bydlí, a jenom na sobotu bez ubytování. Večeři by sme si dali. Jde mi o to jak to napsat do přihlašovadla? Jak zapsat sebe je mi celkem jasný, ale jak zapsat slečnu co semnou bydlí(nečlen), aby mi to správně spočítalo? Nebo napsat jen do poznámky a cenu mi potom někdo sdělí? Citovat
ChouLu Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 Neřádný člen je takový hanlivý výraz, který se některým nelíbil, proto jsou členové rozděleni na řádné a čestné (neplatící) K večeřím ještě takto: Pokud přijedeš jen na sobotu, tak večeři předem neplatíš a vybereš si až na místě a zapíšeš do konzumáku, který následně zaplatíš [upravil dne 25/1/14 20:37 od ChouLu] Citovat
Schreek Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 machulda: Pokud přijedeš jen na sobotu, tak do přihlašovadla zadej bez ubytování, večeři si můžeš dát v hotelové restauraci z běžné nabídky hotelu Citovat
machulda Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Dík. Teď už to snad zvládnu. Jinak nečlen by bylo výstižnější Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 rad, cestny, neclen, neridic, chodec.....a muzem pokracovat dal, ne? Jinak za nas: nejedem, a kdyz uz, tak jen na otocku na sobotu a to bude podle aktualni situace. Citovat
punkac Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 co pak tím Scratch chtěl říci? Že by byl Punkac alias Chodec? Spíš pěšec a střelec jezdící vlakem Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 no taky, ze vlastne bychom to porad meli delit dal a dal a delat to cim dal slozitejsi a ty jsi vlakostrelec Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Můžete mi prozradit - dle zvadla na hlavní straně - kdy se sraz koná? Nikde jsem to tam nenašel.... Ten pidi datum před rozkliknutí zvadla jsem přehlédl... [upravil dne 4/2/14 18:09 od minimaxa] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Když klouzání, tak na sněhu. Sníh tam nemáte a mít nebudete = nedorazím Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 to už jsem někdy někde slyšel, aby ses nedivil. mavnu kouzelnou hulkou.... Citovat
ChouLu Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Nemáme sníh? Krásné 3cm aktuálně a na sraz plánujeme 50 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.