Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem ted volal do Peugotu u nas v Sokolove a tam mi rek ze mi ten kod na sparovani klicku zjisti ze si ho napisu ze je nemenej a ze za 500Kc.

Tu nekdo psal ze ze delaj nakou karticku za 100Kc tak jaktoze tu to ma tak drahe je to normalni?

Dal sem si do klicku novou desticku na DO a ta se musi prej sparovat pres dia takze zprovozneni DO 700+500.To se na to muzu ...

Ma nekdo podobnou zkusenost ?

[upravil dne 15/1/14 22:08 od Zemla703]

Odesláno

ten kód (nie plastová kartička so stieracím kódom) by sa mal dať získať do 100Kc ale k tomu je treba pripočítať pripojenie na diagnostiku a samotné spárovanie ( pozor, nezabudni zobrať všetky kľúče ) tak neviem, možno ste si iba nerozumeli, ak pýta priveľa tak si jednoducho budeš musieť nájsť niekoho iného, každopádne kód získaš jedine v peugeote predpokladám, že na základe predloženia TP a overenia totožnosti, ja som ho našťastie nikdy nezháňal lebo mám ešte pôvodnú nezotretú plastovú kartičku

Odesláno

Hele Zemla....tak nevolej do Sokolova ale do Varů k Drástovi........tam to dělají obojí za 630,-(na počkání).....spárují a zjistí ti kód IMMO.....a mě můžeš věřit....zrovna minulý týden jsem to tam švárovi zařizoval...:papa:papa

V Sokolově u Drásty jsou celkově nějak mimo s cenama....:aut:aut

Odesláno

kedže som to ešte reálne neriešil tak sa opýtam: nie je tá etikeka kódu (č.5 na obrázku) to čo potrebuje???

post-20265-14109635041086_thumb.png

v servisboxe mi to ukazuje cenu 2,40€ ...

Odesláno

To sice je....ale pokud kartičku s kódem nemáš tak jseš nahranej a musíš ten kód IMMO nejdříve vytáhnout z ŘJ

diagnostikou a pak nový klíč přihlásit...

Tak i tak musíš na dia a klíč přihlásit...ať kód máš nebo neeeee.....

Odesláno

nj, ale stále tu nikto nepotvrdil ani nevyvrátil, či etiketa s kódom pod oem 6160 52 za 2,30€ je rovnocenná (myslím obsahom) plastovej karte s kódom pod oem 6160 63, ktorá je dokonca až za 62€ ???

Odesláno
kedže som to ešte reálne neriešil tak sa opýtam: nie je tá etikeka kódu (č.5 na obrázku) to čo potrebuje???

v servisboxe mi to ukazuje cenu 2,40€ ...

ano

Odesláno
Hele Zemla....tak nevolej do Sokolova ale do Varů k Drástovi........tam to dělají obojí za 630,-(na počkání).....spárují a zjistí ti kód IMMO.....a mě můžeš věřit....zrovna minulý týden jsem to tam švárovi zařizoval...:papa:papa

V Sokolově u Drásty jsou celkově nějak mimo s cenama....:aut:aut

Moc dekuju to si me potesil.Rozumim dobre ze za 630 mi to sprovozni a odjizdim s funkcnim DO.To by bylo super zitra tam zkusim brnknout doufam ze mi po telefonu nerenou neco jineho.Neni lepsi tam rovnou zaject?Tys tam volal a takhle ste se domluvily po telefonu ? Predem dik

Odesláno

Já tam zavolal...řekli mi cenu...domluvili jsme termín a bylo.....zdar.

Jo a za 630,- odjíždíš s přihlášeným klíčem DO...:super

[upravil dne 15/1/14 22:59 od celda1970]

Odesláno

Tak jsem tam byl.Desticka v klicku kterou sem koupil na netu je prej mozna na 206ku ze nekomunikuje s BSI tak zkusili jeste puvodni desticku o ktere jsem mylel ze je v pytli a DO ozilo :) Takze DO funguje a vzali si odeme 318Kc.Max spokojenost pristup taky super takze Peugeota v Karlovych Varech doporucuju. :papa

[upravil dne 17/1/14 16:12 od Zemla703]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...