Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PEUGEOT 406 Coupe 2.2 HDi - EBC Greenstuff power

Recommended Posts

Odesláno

pristup k tomu je spatny, udelat zavitnikem na obou koncich zavit a spojit to nejakou dlouhou matkou by bylo reseni, snad najdu nekde obrazek kam to tahlo smeruje a jak je tam chyceno,jestli by slo vyndat ven. predpokladam ze nejake dvouslozkove epoxidove lepidlo by to asi neudrzelo, mozna vyvrtat si valecek kterym to prevleknout a lepidlem to vymazat viz obr.

post-41825-14109636345813_thumb.jpg

Odesláno

hoši, mě se to taky stalo na mém coupé a abych to dal zase do funkčního stavu tak jsem musel rozdělat sedačku ,odvrtat nýty atd. prostě až se k tomu dalo dostat, vyndat lanko a vyměnit, a upnul jsem po pomocí nějaké spojky :D a pak zajet k čalouníkovi a dát to zase do kupy :D byl to hnus, nezávidím :)

Odesláno

tak jsem se pustil do brzd, cil byl jasny :)

puvodni stav:

lMMZChUr.jpg

po vymene:

C8NEwjJa.jpg

zatim teda brzdy jsou nasazeny, ale nebrzdi, pac brzdova hadicka napasuje do uchytu na karoserii, je tam tisicihran, ale mel jsem k tomu hadice s ploskou, tak v pondeli by mely byt s tisicihranem a pak uz jen vytlacit starou kapalinu, nalivat novou a odvzdusnit. nebyl po ruce 17mm vrtak, jinak by se to vrtlo ten uchyt a hadice prostrcila :D

Odesláno

tak konecne dokonano a krom nasazenych Bremb, take udelany mensi repas zadnich trmenu, jeden uz se nehybal vubec a druhy k tomu mel nakroceno. uplne zarezly spodni pohyb trmenu, ve sveraku to nechtelo povolit, az razna sila kladiva tomu dala tu spravnou energii a valecek se hnul, koupena opravna sada manzetek (prachovek), rez zbrousena, namazano, nasazeno a opet zadni kola brzdi :)

zjX3HioI.jpg UC7auJ7M.jpg ILAv0Mq1.jpg oU7o6ISH.jpg

Odesláno

S těmi zadními brzdami jsem měl před STK ten samý problém, ale stačila troška síly a hned to zase brzdí :) Dobrá práce ;)

Odesláno

tak v mem pripade u toho jednoho trmenu to chtelo opravdu hodne sily a spreje na rez, aby se to hnulo, nastesti se podarilo. oba trmeny maji vymeneny spodni manzety (horni byly vporadku) a take promazany valecky, jak dole, tak nahore. ted se oba pekne pohybuji, takze to musi vydrzet par let :) .

Odesláno

jj to určitě, já to taky tak dělal :) akorát u mě to šlo teda lehčeji asi, protože, zase takovou sílu jsem nepotřeboval :D ale hlavní je že to zase funguje jak má ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem si z Ciny objednal svetylka do interieru a na osvit RZ, behem tydne balicek dosel :), nainstalovano a pekny :), snad to nejakou chvili vydrzi. jeste by taky mohl dojit balicek s menicem napeti 12to5V, ktery uz je ve svete mesic :myslim

post-41825-14109636978198_thumb.jpg

Odesláno

uz natacime :), nove napajeni kamerky funguje dobre, ten puvodni napetovy stabilizator mel asi problem s nytkem, ktery ho trochu rozbil :), takze se to nejspis prehrivalo a vypinalo, tohle se ani nezahreje

post-41825-14109637048683_thumb.jpg post-41825-14109637049075_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak jsem se vratil do praveku, pri prepnuti na dalkova svetla, svetla pouze problikla, ale nezustala svitit. pry problem v COM packach a kupovat to nove za 9k asi nema cenu, tak jsem zrusil automaticke rozinani svetel pri startu a odted musim zase manualne svetla zapinat a vypinat :(, samozrejme na to zapominam :)

Kdyby to nekdy nekdo taky potreboval deaktivovat, tak to najde:

Konfigurace/Volitelne funkce zakaznikem/OsvetleniSignalizace - Denni svetla

[upravil dne 26/5/14 13:33 od petrb123]

Odesláno

posledni dobou starter casteji cvakal nez-li startoval, a naposled kdy mu trvalo hodinu nez se uracil roztocit, jsem se rozhodl jej nechat opravit, no levne to nebylo, kapajici olej z klapek k sani se za tech 10 let dostal kompletne vsude, takze se nemenily pouze uhliky ale i spinacka, ale ted uz je opet jako novy :)

post-41825-1410963780567_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...