petrb123 Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 pristup k tomu je spatny, udelat zavitnikem na obou koncich zavit a spojit to nejakou dlouhou matkou by bylo reseni, snad najdu nekde obrazek kam to tahlo smeruje a jak je tam chyceno,jestli by slo vyndat ven. predpokladam ze nejake dvouslozkove epoxidove lepidlo by to asi neudrzelo, mozna vyvrtat si valecek kterym to prevleknout a lepidlem to vymazat viz obr. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 To nebude stačit proto ten závit. Jedině ten váleček zapertolovat (navtat skrz kolíček) ale tam se taky nedostaneš. Citovat
Wext Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 hoši, mě se to taky stalo na mém coupé a abych to dal zase do funkčního stavu tak jsem musel rozdělat sedačku ,odvrtat nýty atd. prostě až se k tomu dalo dostat, vyndat lanko a vyměnit, a upnul jsem po pomocí nějaké spojky a pak zajet k čalouníkovi a dát to zase do kupy byl to hnus, nezávidím Citovat
petrb123 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 tak jsem se pustil do brzd, cil byl jasny puvodni stav: po vymene: zatim teda brzdy jsou nasazeny, ale nebrzdi, pac brzdova hadicka napasuje do uchytu na karoserii, je tam tisicihran, ale mel jsem k tomu hadice s ploskou, tak v pondeli by mely byt s tisicihranem a pak uz jen vytlacit starou kapalinu, nalivat novou a odvzdusnit. nebyl po ruce 17mm vrtak, jinak by se to vrtlo ten uchyt a hadice prostrcila Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 perfekt... kolik jsi dával za kotouče ? jestli to nejní tajný Citovat
petrb123 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 tajny neni, uz jsem to tady mozna nekde psal, staly 7k, bral jsem z http://www.brzdybrembo.cz/ tak ty snad uz vydrzi cely zivot auta Citovat
John Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Konečně máš na coupe pořádný brzdy ještě trošku poladit výkon a bude to dobrý Citovat
petrb123 Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 tak konecne dokonano a krom nasazenych Bremb, take udelany mensi repas zadnich trmenu, jeden uz se nehybal vubec a druhy k tomu mel nakroceno. uplne zarezly spodni pohyb trmenu, ve sveraku to nechtelo povolit, az razna sila kladiva tomu dala tu spravnou energii a valecek se hnul, koupena opravna sada manzetek (prachovek), rez zbrousena, namazano, nasazeno a opet zadni kola brzdi Citovat
John Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Vida hned to vypadá líp ještě trošku power UP a bude to dobrý Citovat
Wext Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 S těmi zadními brzdami jsem měl před STK ten samý problém, ale stačila troška síly a hned to zase brzdí Dobrá práce Citovat
petrb123 Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 tak v mem pripade u toho jednoho trmenu to chtelo opravdu hodne sily a spreje na rez, aby se to hnulo, nastesti se podarilo. oba trmeny maji vymeneny spodni manzety (horni byly vporadku) a take promazany valecky, jak dole, tak nahore. ted se oba pekne pohybuji, takze to musi vydrzet par let . Citovat
Wext Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 jj to určitě, já to taky tak dělal akorát u mě to šlo teda lehčeji asi, protože, zase takovou sílu jsem nepotřeboval ale hlavní je že to zase funguje jak má Citovat
petrb123 Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 tak jsem si z Ciny objednal svetylka do interieru a na osvit RZ, behem tydne balicek dosel , nainstalovano a pekny , snad to nejakou chvili vydrzi. jeste by taky mohl dojit balicek s menicem napeti 12to5V, ktery uz je ve svete mesic Citovat
petrb123 Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 konecne prisel cinsky vyrobek . tak zkusime druhy pokus napajeni pro kamerku Citovat
petrb123 Odesláno 23. duben 2014 Autor Odesláno 23. duben 2014 uz natacime , nove napajeni kamerky funguje dobre, ten puvodni napetovy stabilizator mel asi problem s nytkem, ktery ho trochu rozbil , takze se to nejspis prehrivalo a vypinalo, tohle se ani nezahreje Citovat
petrb123 Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 tak jsem se vratil do praveku, pri prepnuti na dalkova svetla, svetla pouze problikla, ale nezustala svitit. pry problem v COM packach a kupovat to nove za 9k asi nema cenu, tak jsem zrusil automaticke rozinani svetel pri startu a odted musim zase manualne svetla zapinat a vypinat , samozrejme na to zapominam Kdyby to nekdy nekdo taky potreboval deaktivovat, tak to najde: Konfigurace/Volitelne funkce zakaznikem/OsvetleniSignalizace - Denni svetla [upravil dne 26/5/14 13:33 od petrb123] Citovat
John Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Petr: alespoň víš proč ty COM páčky nemám rád... ale třeba se zadaří sehnat služný za rozumno. Citovat
petrb123 Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 posledni dobou starter casteji cvakal nez-li startoval, a naposled kdy mu trvalo hodinu nez se uracil roztocit, jsem se rozhodl jej nechat opravit, no levne to nebylo, kapajici olej z klapek k sani se za tech 10 let dostal kompletne vsude, takze se nemenily pouze uhliky ale i spinacka, ale ted uz je opet jako novy Citovat
John Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Petr: no vídíš už budeš moc startovat pravidelně a bez čekání Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.