Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PEUGEOT 406 Coupe 2.2 HDi - EBC Greenstuff power

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

porad mi vrtalo hlavou proc do nadrze, kdyz uz je raficka na nule a dojezd 0km, naliju akorat tak 55l, namisto 75litru. tak dneska, ze zkusime vytahnout pumpu a rozhybat plovak, treba ze je zasekly. no kdyby me to radsi nenapadlo delat :D. akce tak na hodku vsehovsudy a misto toho nekolikahodinova drina. odvrtat nity na krytu cerpadla byla nejmensi zalezitost, ale strilel bych toho, kdo vymyslel pristup k cerpadlu pres ten maly otvor, sundat matici se nedalo, draty a hadice zavazely, ani samotne cerpadlo pres ten otvor neslo vyndat, musel jsem povolit drzaky nadrze, aby to trochu kleslo a dalo se z vnitrku neco delat. i kdyz se cerpadlo vyndat nepodarilo (a sundavat celou nadrz, to se mi urcite nechtelo) tak po narocnem smontovani se raficka pohla ode dna a i dojezd ukazuje delsi vzdalenost, tak jsem zvedavy kolik se tam ted dostane litru, az bude raficka opet ukazovat prazdnou nadrz. post-41825-1410963625033_thumb.jpg mozna nekomu usetrim cas, timhle otvorem opravdu to cerpadlo vyndat nejde, videl jsem fotky ze to nekdo flexou musel rozsirit, aby to cerpadlo mohl vyndat

Upraveno uživatelem petrb123
Odesláno

pripravuju napajeni pro kamerku do auta, to hlavni by uz bylo hotovy, ale napadl me skvely napad pripevnit chladic k napetovemu stabilizatoru pomoci nytu, pac nebyl maly sroubecek s matickou, no snytovat to slo, ale stabik prisel trochu k ujme

post-41825-14109636231394_thumb.jpg

ale nastesti je to v poradku rostlinari, na funkci to mit vliv nebude :D

post-41825-14109636232854_thumb.jpg

Odesláno
Jááá vím ale nepovím :D
proooc? :myslim

porad jsem si rikal proc nemam vybavu, ktera byva ulozena v rezervnim kole, no je to proto, protoze tazne oko mam zalomene v zadnim otvoru pro to tahlo :D, takze predpokladam, ze auto se valelo nekde v prikope na strese, tak to chytli za zadek, ale pod spatnym uhlem, lano meli nejak z boku a proste to oko ulomili

Odesláno

snad to nikdy nebudu potrebovat, ale poridil jsem si kamerku do auta, nechtelo se mi napajet ji pres cigaretovnik z dodavaneho napajeni, tak jsem se rozhodl pro variantu vest napajeni ze stropniho svetla, pouzil jsem napetovy stabilizator na 5V a je pripojen pro svetlo ridic/spolujezdec. idealne by to vse melo fungovat, zaple zapalovani 12V, vyple zapalovani 0V, ale nevim proc kamerka se behem jizdy vypina a zapina v ruznych intervalech, i mezi opetovenem zapnuti :myslim, na napajeni ze zapalovace to nedela :nevim. tohle bude chtit jeste doladit

post-41825-14109636315759_thumb.jpg post-41825-14109636316086_thumb.jpg

Odesláno

dal jsem mu chladic a odber tam velky nebude, spis to budu merit v lete kolik to ma, ale chytl jsem to tam tak, aby to bylo v prostoru, taky jsem zvedavy jak se to zahreje, zatim nic po nekolika minutach

Odesláno

tema spojkama jsem si vedom, je to spis takovy reseni na zkousku, kdyby neco tak to vse vyndam, ideal by bylo to napajet, ale zatim nejak hresim na to ze to ma maly odber.... no a chladic, no nejak me napadlo ze nejrychlejsi zpusob bude to snytovat :), ale to uz jsem popisoval, ten stabilizator je celoplast, tak nejak odpadla moznost natvrdo chladic pripajet.

hledam jsem na foru nejaky vlakno o napajeni kamerek, ale moc toho neni, tak zatim takhle :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...