John Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Tohle vidím poprvý Jinak na povolování olej výpuštáku mám udělaný na golu zbroušený čtyřhran a funguje to perfektně. Citovat
petrb123 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 zadni brzda moc nebrzdila, nejspis zarezly zadni trmen, pist se hybal, ale trmen skoro vubec, tak vse sundano, promazano, snad uz to bude dobry Citovat
John Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Petr: snad to pomůže uvidíš.. když né tak jedině komplet repas třmenu. Citovat
petrb123 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 (upraveno) porad mi vrtalo hlavou proc do nadrze, kdyz uz je raficka na nule a dojezd 0km, naliju akorat tak 55l, namisto 75litru. tak dneska, ze zkusime vytahnout pumpu a rozhybat plovak, treba ze je zasekly. no kdyby me to radsi nenapadlo delat . akce tak na hodku vsehovsudy a misto toho nekolikahodinova drina. odvrtat nity na krytu cerpadla byla nejmensi zalezitost, ale strilel bych toho, kdo vymyslel pristup k cerpadlu pres ten maly otvor, sundat matici se nedalo, draty a hadice zavazely, ani samotne cerpadlo pres ten otvor neslo vyndat, musel jsem povolit drzaky nadrze, aby to trochu kleslo a dalo se z vnitrku neco delat. i kdyz se cerpadlo vyndat nepodarilo (a sundavat celou nadrz, to se mi urcite nechtelo) tak po narocnem smontovani se raficka pohla ode dna a i dojezd ukazuje delsi vzdalenost, tak jsem zvedavy kolik se tam ted dostane litru, az bude raficka opet ukazovat prazdnou nadrz. mozna nekomu usetrim cas, timhle otvorem opravdu to cerpadlo vyndat nejde, videl jsem fotky ze to nekdo flexou musel rozsirit, aby to cerpadlo mohl vyndat Upraveno 19. říjen 2014 uživatelem petrb123 Citovat
petrb123 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 pripravuju napajeni pro kamerku do auta, to hlavni by uz bylo hotovy, ale napadl me skvely napad pripevnit chladic k napetovemu stabilizatoru pomoci nytu, pac nebyl maly sroubecek s matickou, no snytovat to slo, ale stabik prisel trochu k ujme ale nastesti je to v poradku rostlinari, na funkci to mit vliv nebude Citovat
vitek111 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 ted uz tam tech 70 litru musi byt to neni mozne !! Citovat
petrb123 Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Jááá vím ale nepovím proooc? porad jsem si rikal proc nemam vybavu, ktera byva ulozena v rezervnim kole, no je to proto, protoze tazne oko mam zalomene v zadnim otvoru pro to tahlo , takze predpokladam, ze auto se valelo nekde v prikope na strese, tak to chytli za zadek, ale pod spatnym uhlem, lano meli nejak z boku a proste to oko ulomili Citovat
John Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Pořád řikám ještě že ty auta neumí mluvit co si za svůj život prožily Citovat
petrb123 Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 snad to nikdy nebudu potrebovat, ale poridil jsem si kamerku do auta, nechtelo se mi napajet ji pres cigaretovnik z dodavaneho napajeni, tak jsem se rozhodl pro variantu vest napajeni ze stropniho svetla, pouzil jsem napetovy stabilizator na 5V a je pripojen pro svetlo ridic/spolujezdec. idealne by to vse melo fungovat, zaple zapalovani 12V, vyple zapalovani 0V, ale nevim proc kamerka se behem jizdy vypina a zapina v ruznych intervalech, i mezi opetovenem zapnuti , na napajeni ze zapalovace to nedela . tohle bude chtit jeste doladit Citovat
koblih69 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Nepřehřívá se ti ten stabilizátor? Citovat
petrb123 Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 dal jsem mu chladic a odber tam velky nebude, spis to budu merit v lete kolik to ma, ale chytl jsem to tam tak, aby to bylo v prostoru, taky jsem zvedavy jak se to zahreje, zatim nic po nekolika minutach Citovat
koblih69 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Chladič vidím včetně způsobu jeho přidělání mimochodem na tak tenké dráty ty rychlosvorky nejsou moc vhodné. Citovat
petrb123 Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 tema spojkama jsem si vedom, je to spis takovy reseni na zkousku, kdyby neco tak to vse vyndam, ideal by bylo to napajet, ale zatim nejak hresim na to ze to ma maly odber.... no a chladic, no nejak me napadlo ze nejrychlejsi zpusob bude to snytovat , ale to uz jsem popisoval, ten stabilizator je celoplast, tak nejak odpadla moznost natvrdo chladic pripajet. hledam jsem na foru nejaky vlakno o napajeni kamerek, ale moc toho neni, tak zatim takhle Citovat
koblih69 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Tady máš pěkný zdroj za levno: http://www.ebay.com/itm/271271908869?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Citovat
petrb123 Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 hotovy reseni me ani nenapadlo , asi objednam , at to nejak vypada... Citovat
petrb123 Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 tak co s tim? nechce se mi kvuli tomu kupovat novou sedacku a je mi jasny, ze to tahlo hned tak nesezenu, nehlede ze to vymenit bude znamenat rozebrat cely sedadlo Citovat
wojtěch Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 mam to same na 307.. a taky nevim co s tim... Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 Hm k tý druhý stranně asi přístup není co? Jinka bych na tom vyřeza závit a udělal nástavec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.