Milanor Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Jen poznámka... Na automat nejde nastavit manuální fokus... na automat \"P\" umožňuje víc nastavení (mezi nima i vypnutí auto fokusu).. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Radku, co řeší přepnutí na P? Vždyť je to taky automatika, jen si tam bude moct dělat korekce expozice nebo měnit ISO. Ty fotky jsou vážně divný, jedině to manuální ostření, ale u toho dřevěného červeného autíčka je jedno máznutý, druhý ostrý a exif je úplně stejnej \"P\" Bude čistě programová automatika bez přepínání režimů jako v auto, tam si to samo volí režimy jako krajina, makro, portret atd, mam obavy že se to nějak pomátlo, proto chci aby zkusil P Citovat
Sagic Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Ještě bys mohl zkusit vyfotit něco do RAW namísto JPEG jinak mě nic nenapadá. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 To jsou Verměřovice u Ustí nad Orlicí?? Citovat
Haryk Odesláno 14. leden 2014 Autor Odesláno 14. leden 2014 nové fotky na http://haryk1.rajce.idnes.cz/Haryk ---RAW http://www.vermerovice-vermerovice.cz/fotoalbum/olympus/ foceno ze stativu jsou zajímavě modrý fotky už normální, foce z ruky první čtyři ISI 100 další ISO na auto vše foceno na P [upravil dne 14/1/14 12:25 od Haryk] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 To že jsou modrý, zkontroluj nastavení vyvážení bílé Máš tam nastaveno : Žárovka Nastav AUTO [upravil dne 14/1/14 12:40 od Radek Hurvajz] Citovat
Haryk Odesláno 14. leden 2014 Autor Odesláno 14. leden 2014 už se stalo, jsou to ty další fotky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 No vida. Pokud budeš fotit na P a nastaviš si ostatní věci na auto tak to bude asi dobrý, zřejmě ta automatika je nějaká zblblá když fotíš na Auto, nebo je tam něo špatně, možná by pomohlo přehrát firmware. Osobně jsem nikdy Automatiku nepoužival, fotil jsem na P a nastavoval si krom expozice vše sám. Ono to AUTO zase tak všemocný není Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.