janci77 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Čaute, zistil som, že mám poškodené sacie potrubie od vzduchového filtra k EGR ventilu. Konkrétne som tie miesta označil červenou. Chystám sa na výmenu, len nerozumiem tomu, že odkiaľ sa tam berie olej. Totižto na tých miestach v krúžkoch prelína olej... nechápem odkiaľ sa tam berie, keď ide o sanie vzduchu Chcel by som teda poprosiť o radu, či je ešte nejaký iný problém, keď sa tam objavuje ten olej? Citovat
Hafity Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 Kam má tento motor zavedené odvětrání? Já bych to osobně neřešil.... Citovat
Háček Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 u mojí 1,9D mi jde přepad oleje do filtru ... tady to bude možná někam do sací hadice třeba, do egr se dostane trochu oleje ale rozhodně by neměl prosakovat ven .. Citovat
janci77 Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 - odvetranie je pripojené k prírube označenej červenou - dobre ste obaja trafili, že odvetranie ide do EGR, tak žeby to bolo odtiaľ, ale až toľko? - predtým som mal od oleja len ten spodný diel toho rezonátora, kde je spájaný (spodný červený krúžok)... ono keď je motor v chode, tak rukou cítim, že na zakrúžkovaných miestach toho rezonátora mi fučí... [upravil dne 12/1/14 20:37 od janci77] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.