Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pežoťákov,

mám menší problém z 306-tkou 2.0 HDI.

Hovoril som už aj s Petrom o tomto probléme a navigoval ma, kde sa mám pozrieť a bolo to presne to čo mi povedal.

Ide o to že sa mi asi pretrhla hadica (resp. kovová trubka), cez ktorú ide vzduch pod tlakom do motora. Vyznačil som to aj na obrázku, aj keď to je obrázok iba z internetu a nie je to presne rovnaká trubka ako na obrázku. Moja je iba priama, bez akých koľvek iných vývodov. ťažko povedať kde presne sa tá trhlina na chádza, ale domievam sa, podľa toho kde vystrekuje olej, že to bude niekde v tom ohybe tej trubice. Moja otázka je, kde podobnú vec zoženiem, ako sa to presne volá aby som vedel čo zhánať a ako to odtiaľ dostanem von, ak to je vôbec možné. Pretože je to v zadnej časti motora a je tam veľmi zlý prístup, ale myslím že by to šlo, keby som pár hadíc odpojil. Vďaka za typy a rady. S pozdravom

Lukáš

post-43344-14109634959537_thumb.jpg

Odesláno

Pokud je to ta 15 na obrázku, tak druhovýroba asi bude těžko a u peugeotu new 994,-. Pokud 2 tak u peugeotu 1029,-. Možná někde na vrakáči. :myslim

post-1073-14109634959978_thumb.jpg

[upravil dne 12/1/14 14:51 od Dave_k]

Odesláno

Pre Dave_k:

Nie je to 15, je to to koleno čo je na obrázku označené červenou, ktorý som pridal,

je to medzi motorom a karoseriou, je tam asi tak 10cm priestor, možno viac, takže tam dobre nevidím. Ale skôr myslím že to bude na spoji. Skôr by ma záujímalo ako to dať dole a naspäť aby som sa mohol lepšie na tu trubicu pozrieť.

Odesláno

Ono je to zrcadlově. Obrázek ode mě je pro 2.0HDi ze 306. A jak to máš zakroužkované tak to bude díl číslo 2. Pokud je to taky ten vlnovec. Ten drží 2 spony podle obrázku. Pokud je to ve spoji tak by to šlo zatěsnit nějakým tmelem na výfuky. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...