Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám dotaz zda je povolené si dát do interiéru vozidla modré LED pásky k nohám řidiče a spolujezdce, co by na to řekli např. policisté? Mám je napojené na světla takže svítí pořád. Neoslňujou ale. Děkuji za odpovědi

Odesláno

jak napojit led pasky u 406ky kdyz ve dverich neni svetlo z tovarny ? :( bojim se tmy a taky bych si je chtel dat na dvere to bych musel tahat kabel nekde od svetla ze stropu ze? :(

Návštěvník
Odesláno

+ třeba někde od pojistek a - z dveřního spínače.

Nezkoušel jsem to, ale teoreticky by to tak mělo jít.

Odesláno
jak napojit led pasky u 406ky kdyz ve dverich neni svetlo z tovarny ? :( bojim se tmy a taky bych si je chtel dat na dvere to bych musel tahat kabel nekde od svetla ze stropu ze? :(

není to tak složité a je to nejjistější způsob když nemáš světlo ve dveřích od výroby

Odesláno
tak niekto sa bojí tmy :aut:aut

Já se třeba tmy bojím, to je jediná věc čeho a koho se bojím, a doma to taky musím mít všechno osvětlený, a v autě se to taky postupně buduje:D

Odesláno

u felicie sem měl led pasky při otevření dveři a ještě sem dostal od policajtu pochvalu že je aspon vidět že vylejzam z auta večer :D

ohledně podsvicení nohou by to mělo byt taky v pohodě sice každa uprava by měla byt zapsana v TP atd ae je to osvětlení interieru a pokud to nebude oslnovat tak bys stim neměl mit problem(vlastní zkušenost)

Odesláno

Pokud tě to neoslňuje při jízdě, tak by s tím nemusel být problém. Já to mám udělané tak, že se mi to rozsvítí když otevřu dveře, a když chci aby mi to svítili při jízdě tak mám na to vypínač ;)

Odesláno

Mam vo svojej 306-tke tiež podsvietenie na nohy a na otvaranie dverí mam to urobene cez poistku a cez vypínač našiel som si stáli prúd a pri otvorení dverí mam pripojené na stropné svetlo. Aj keď to neoslňuje aj podla mna by mohli dať za to pokutu a tvrdili by že je to zásah do elektriky auta :/

Odesláno

Hele já to mám na 406 vyřešené tak že to mám přivedené klasicky +a - od stropního světla a rovnou si to mohu vypnout/zapnout a působí to i jako osvetlení interiéru , př: kombinace modré je celkem fajne

Jinak natáhl jsem to kolem A sloupku dolu k nohám a tam jsem to vedl těsně u kar. hned na dveře,

Bud ti bude koukat malý kousek kabelu u pantu dveří a nebo to uděláš jako já Fintou Fň :D :D a to je že jsem si to vše protáhnul tapecem zespodu dveří a zakryl kabely jak nejvíc to šlo.

Kdyby někdo chtěl myslím že by nebyl udělat manuál i s foto , jako inspiraci , popřípadě kdyby někdo chtěl jen pište.

Zdar Peugeotům :P

Odesláno

ja som to ťahal z tej stropnej lampy a nenapadla mi jednoduchšia možnosť .. + si môžeš natiahnuť odkiaľkolvek a - si natiahneš zo spínaču kostrz v dverách .. asi najjednoduchšia možnosť .. a ja to mám ešte riešené tak že to mám zapojené aj tak že si to môžem zapnúť kedykoľvek potrebujem. neodporúčam to napájať priamo na tú lampičku pretože ja si teraz búcham hlavu keď si spomeniem ako sa tam s tým zle manipulovalo a pritom som to mohol spraviť takto jednoducho ako som napísal

Odesláno

Já to tahal přímo od baterky ale přes pojistku, mínus taky na baterku kabelama hned vedle kabelů na woofer a bez problému.. přes vypínač schovaný pod volantem u řidiče ale zapl jsem to asi 2x co to tam mám..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...