brizzolit Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 chcem sa spytat,, mam peugeot 407 2,7 HDi automat,, nevie mi niekto pomoct ohladne toho, aky max krutiaci moment unesie prevodovka v 2,7HDi,, docital som sa ze iba 440Nm, ale ved to samotne auto bez upravy ma 440Nm,, dal som to nachipovat (nic extra, bezny chip) a spravilo to 510Nm a bojim sa ci to vydrzi,, popripade da sa nahradit inou prevodovkou-lepsou-silnejsou? ak ano tak za aku, mate niekto skusenosti? [Edited on 8/1/14 14:50 by brizzolit] Citovat
straki007 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 520 Nm. Ale zmerit na tyhle prevodovce kroutak nejde. Jde jen vypocitat pomoci vzorce a mereni parametru v diagnostice. Pokud nemerili pomoci diagnostiky hodnoty a nepocitali to tak te potahli za nos. Jinak kroutici moment tahle prevodovka nikdy nevyuzije protoze je delana do vykonu. Kroutak se vyuziva jen u 3,0 HDi 177 kW. Citovat
Agrafik Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Někde jsem měl tabulku přenášených výkonů, momentů v závislosti na otáčkách. Bohužel už jí nemůžu najít, ale na hodnotě 6500ot/min už to nebylo žádné terno. Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 .... tak tohle téma mě docela zajímá......:D:D:D PS: Nečekaně [upravil dne 8-1-14 19:54 od Přema] Citovat
brizzolit Odesláno 8. leden 2014 Autor Odesláno 8. leden 2014 to je vsetko super co si napisal,, len akosi nechapem ako nemoze prevodovka vyuzit krutiaci moment? vies to nejak podrobnejsie rozpisat? a co ta vymena prevodovky za inu je to mozne ci nie? ak ano tak za aku? pytam sa najma koli tomu lebo chcel by som dat este intercooler, zvody, vyfuk od turba spravit na mieru (z nereze) a tam zase pojde vykon o nieco hore,, [Edited on 8/1/14 21:02 by brizzolit] Citovat
Agrafik Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Převodovku vyměnit nejde, není za co. Třeba proto, že řj převodovky to neumožní??? použít takový toč. moment, když si to počítá.? Výkon můžeš zvyšovat kam chceš, ale počítej s tím, že pokud to budeš chtít využívat a často, tak ta převodovka se ti brzy ozve. Proč myslíš, že 3.0HDI je tak omezená v toč. momentu [upravil dne 8/1/14 22:12 od Agrafik] Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 A to Ti nestačí ten výkon co to má??? Už i v základu to jede slušně a na dnešní provoz a limity plně dostačující..... Citovat
straki007 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Ano je to softem. Je potreba zmenit soft prevodovky aby se vyuzil kroutak. A svody a tlumice a filtry ti absoilutne nepomuzou u toho motoru,prave naopak. to neni zavodni preplnovany benzin aby se davali svody a vyfuk na miru. :D:D:D Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 ......já prosím ten soft na využití kroutáku :D .....děkujiiiii :papa:papa:papa Citovat
straki007 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Taky ho chci :D:D Zatim jsem nevyresil. To podrazovani mne uz sere. Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Jezdí na M ...... jak to přetočíš tak si to samo hodí nahoru a dolů při podtočení taky.....však to ale víš...... má to jednu nevýhodu...... žere to i listí kolem cesty....:D Citovat
elton Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Se divím, že ti ještě nepřišlo poděkováni z technických služeb za uklid listí ve městě Citovat
Agrafik Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Přenese to vůbec ten měnič? a co na to lamely? A uzamknutí měniče? Že já si tu tabulku neuložil pod nějakým normálním názvem Straki007: určitě by jsi navnadil váhající nějakou vlastní zkušeností s dopingem Citovat
straki007 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Muzu delat co chci s kroutakem ale vic nez 520 neudelam. Mam na to specialni soft ktery meri kroutak jenom v prevodovce. Bohuzel obyc diagbox to neda. Ale to podrazovani nelze vymyslet. Nechal bych si 607 na testovani ale to by byla draha testovacka. Nechce testovat prema???:D:D:D Citovat
John Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Přema : nebuď měkkej alespoň se coupé trošku probudí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.