bragashock Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 jak je to prosím s ukazatelem rezervy u old modelu? ... jsem 30 kiláků on nejbližší benzinky a ručičku mám na konci toho bílého pole. rožne se mi nějaká kontrolka ? a nebo mám schánět naftu? Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Kontrolka by se měla rozsvítit v době, kdy bys měl mít ještě v nádrži přibližně 6 litrů paliva, tedy pokud je kontrolka funkční. Rozsvítit by se měla v době, kdy přejdeš z \"normálního\" bílého pole do červeného, ale teď nevím jistě, zda old model červené pole vůbec má. Citovat
bragashock Odesláno 8. leden 2014 Autor Odesláno 8. leden 2014 právě že nemá já tam mám poslední pole bíle a je širší tak právě že nevím :/ já pořád jezdil tak ať mám plnou , ale shodou okolností to dnes nějak nevyšlo Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Tak celé to poslední pole vlevo (širší) by měla být rezerva. Pokud jsi už na spodní hraně tohoto pole a furt kontrolka nesvítí, tak je to na pováženou a spěchal bych k pumpě...jednou mi to taky málem nevyšlo - došel benzín 15 metrů od stojanu, tak jsem to holt musel dotlačit ten kousek. Citovat
bragashock Odesláno 8. leden 2014 Autor Odesláno 8. leden 2014 sakra do kopce se špatně tlačí Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 já to měl taky do kopce - dál to už samovolně nedojelo, tak jsem to dotlačil a byla to docela fuška. Horší je pak to startování na prázdno, než se do hadiček zase natlačí benzín, to autu neprospívá. Citovat
bragashock Odesláno 8. leden 2014 Autor Odesláno 8. leden 2014 no já bych musel odvzdušnit ale mám tam pumpičku heč Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 ale ta ti je bez nafty k prdu [upravil dne 8/1/14 10:39 od ozzy56] Citovat
Návštěvník Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Desetkrát nastartuješ a hned ti to chcípne, pak už se to rozběhně. Taky mi jednou došla nafta, já to měl teda domů z kopce dolů, akorát málo brzdovky, takže brzda zabírala až úplně dole, kam jsem se bez posilovače nedostal, a ručka taky brzdila jen trochu na posledním zubu, no 200m kopec jsem sjížděl asi půl hodiny :-D Největší troll že jsem měl v kufru 5 litrovej kanystr s naftou, o čemž jsem nevěděl :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.