Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak je to prosím s ukazatelem rezervy u old modelu? ... jsem 30 kiláků on nejbližší benzinky a ručičku mám na konci toho bílého pole. rožne se mi nějaká kontrolka ? a nebo mám schánět naftu?

Odesláno

Kontrolka by se měla rozsvítit v době, kdy bys měl mít ještě v nádrži přibližně 6 litrů paliva, tedy pokud je kontrolka funkční. Rozsvítit by se měla v době, kdy přejdeš z \"normálního\" bílého pole do červeného, ale teď nevím jistě, zda old model červené pole vůbec má. :myslim

Odesláno

právě že nemá :nevim já tam mám poslední pole bíle a je širší :( tak právě že nevím :/ já pořád jezdil tak ať mám plnou , ale shodou okolností to dnes nějak nevyšlo :D

Odesláno

Tak celé to poslední pole vlevo (širší) by měla být rezerva. Pokud jsi už na spodní hraně tohoto pole a furt kontrolka nesvítí, tak je to na pováženou a spěchal bych k pumpě...jednou mi to taky málem nevyšlo - došel benzín 15 metrů od stojanu, tak jsem to holt musel dotlačit ten kousek. :D

Odesláno

já to měl taky do kopce - dál to už samovolně nedojelo, tak jsem to dotlačil a byla to docela fuška. :D Horší je pak to startování na prázdno, než se do hadiček zase natlačí benzín, to autu neprospívá. :mad:

Návštěvník
Odesláno

Desetkrát nastartuješ a hned ti to chcípne, pak už se to rozběhně. Taky mi jednou došla nafta, já to měl teda domů z kopce dolů, akorát málo brzdovky, takže brzda zabírala až úplně dole, kam jsem se bez posilovače nedostal, a ručka taky brzdila jen trochu na posledním zubu, no 200m kopec jsem sjížděl asi půl hodiny :-D

Největší troll že jsem měl v kufru 5 litrovej kanystr s naftou, o čemž jsem nevěděl :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...