Vojta309 Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Zdravím, jen takovej všeobecnej dotaz - pokud se někde něco píše o motoru, jsou uváděna označení TU1, TU3 ... nevíte někdo, kde je to označení uvedeno? Mám P309 1,4i rv90. Díky:myslim Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 U nových vozů je tento kod pouze na samolepícím štítku , většinou na plast. krytu rozvodů. Moc nevydrží a za pár měsíců upadne. Potom už jenom vyčíst z VIN. Citovat
Fusion Odesláno 5. září 2005 Odesláno 5. září 2005 Vyčíst z VINu se to dá za předpokladu, že nikdo neměnil motor Jinak skoro každej Peugeot to má někde ná bloku. Někteří jako štítek jiní vyrytý přímo na blok. Vojta - ty budeš mít sřejmě TU3M - KDY/Z (jediná 1.4 v 309 se vstřikem) a štítek by měl být na bloku uprostřed vpravo skoro u převodovky. Citovat
Vojta309 Odesláno 6. září 2005 Autor Odesláno 6. září 2005 Jo tak jsem to dle Vašeho popisu našel, mám tam hlinikový štítek a na něm KDY tak to asi bude ten TU3M - KDY/Z - jak psal Fusion. Díky, jsem zase moudřejší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.