Guest StibTo Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 No jako zakladatele vlakna mne treba fascinuje Medvede ze jsi to nejdriv odsoudil jako rasisticke a nakonec jsi tu vlastne docela aktivni Myslim, ze v zadny flame se to tu nezvrhlo, obcas nejaky prispevek lehce na hrane, toho pana na H- bych sem netahal. Jinak nevidim problem a - ano - dal jsem to prvoplanove do sekce Cirkus. Po zhlednuti toho videa je jasne proc a puvodni zamer nebyl rozjet debatu o Cikanech jako celku ale o techto osadach... Ktere pusobi jak exkurze do stredoveku
Šalda Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Můj názor na tuhle menšinu (a časem bohužel většinu) se už nezmění, a ať už jsem tady napsal cokoli, bylo to ještě velmi mírné, to mě věřte. A myslete si o mě co chcete, já jen chci žít ve své zemi s tím že se nebudu muset bát o moje děti když půjdou večer přes střed města kde se bojím jít i já. Už sem raději nebudu psát nic nebo ještě napíšu něco čeho bych mohl litovat.
John Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Šalda : ten strach chápu...a věř,že co tu žiju nechápu kde se pořád ta splodina bere... množí se až to není hezký...
Lubos91 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 ako ten vtip o rodiacej cigánke....jedno dieťa druhé tretie štvrté \"Sestra zhasnite tie svine vyliezajú za svetlom\" :D
punkac Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 nojo no, jsme jen český kokoti http://www.reflex.cz/clanek/komentare/49917/jiri-x-dolezal-jak-nebyt-rasistou.html
Lubos91 Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Nemecká tlač ľutuje Rómov: Utláčaní chudáci a najnechcenejší národ v Európe!
GhostBoxer Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Dnes to bylo výborné na ČT1 u Jílkové. Téma dávky, příspěvky na bydlení a nucené práce. Hlediště obsazené tlupou cikánů a výborné hlášky od nich. Např. Jílková:\"Tohle není o Romech, ale o nepřizpůsobivých občanech\". Kofola:\"Tak co tu vlastně děláme?\" Nebo třeba :\"My jsme sem nepřišli teď, my jsme tady už osm set let\". Trochu dlouhá návštěva, ne?
Guest Lubk0 Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Luboš - kde jsi přišel na to, že v městech cikáni nejsou? Do mých 18ti bydleli cikáni v protějším domě (v 1+1 možná 10 lidí), dělali si obden chlastačky - ale po revoluci se v baráku neudrželi (dnes je místo jejich bytu pizzerka). Do školy taky nějací cikáni chodili, ale dalo se s nima vyjít. Opravdu souhlasím s Mopařem, že hlavním zlem je příliš jednoduchý pohled většinové společnosti + vznik ghett, které vznikly už za komárů (Chánov apod.). Bože, tak si mal oproti seba 10 ciganov v jednom byte ? :D Pametam časi keď sme ich tu mali plné sídlisko !!! opakujem = SIDLISKO !!! A to sme normálne mesto ... Tam si proste už cez deň mal problém prejsť, lebo boli všade, všade naokolo ... Kúpiť si nové rádio či auto ? Uff. Aj keď z veľkej časti je to sídlisko vyčistené, aj dnes sú tam o 30 percent lacnejšie byty. Kto naozaj nemá hlboko do vačku, tak tam bývať nejde ... Takisto cigáni sami seba rozdelujú, ,myslím ,že tým najhorším sa hovorí \"olašský\" ... A to je iné kafe ...
Guest Lubk0 Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Medvěd: souhlas A pro vás ostatní - mezi cikánama na Slovensku sem párkrát měl tu \"čest\" pobejvat, a pamatuju si jak o strach bylo jenom si dojít pro rohlíky. Jenže to neni o rase, ale o sociálnim vyloučení a timhle přístupem bílejch se to jenom zhoršuje. Jeden z důvodů proč sou ty cikáni všude nezaměstnaný je možná ten, že byli vytlačený do míst, kde se ta práce fakt skoro najít nedá. Byl sem na silvestra v Českym Dubu, cestou sem si dal spicha s Rootskym v Liberci, a byla tam fakt tma. Jenže když sem se ho zeptal, jaký je to tam s prací, ve zkratce mi řekl že hodně bledý... Sám ghetta nemam rád, jenže ono je skoro nemožný se z nich vyhrabat. A o tom, že tohle neni jenom výsada cikánů svědčí i fakt, že každá země (až na švajc, holandsko a finsko) má problémy s imigrantama, který tam jedou ten samej druh drobný kriminality, jako u nás cikorky. Německo - Turci; Švědsko a Norsko - Arabové z okolí Íránu, Iráku a Sýrie, Francie - Alžířani, Maročani; Španělsko a Itálie to samý - zaplavený arabama ze severu Afriky, u nás a na Slovensku cikáni, Ukrajinci, v UK Poláci... Zamyslete se nad tim a zkuste aspoň jednou dohlídnout dál než na špičku svýho nosu, případně dál než za prvního cigoše ve fejkovejch adidaskách 1. Vylučujú sa sami, osadi stavajú načierno a na cudzích pozemkoch. Navyše, tým ,že nepracujú, nemajú vo väčšine prípadov takú možnosť \"vo veľkom\" bývať tam, kde normálny ľudia, jedine v prípade, že mesto tam zase poprideľuje nejaké sociálne byty ... 2. To absolútne nie je preto, že v tých mestách nebola práca. Pri našom meste stoja fabriky ako PSA Peugeot Citroen alebo Samsung ... Do oboch neustale nonstop hladaju operatorov ... Už nevedia, na čo tych zamestnancov nalákať ... Myslíš, že tam pôjdu robiť ? Ani za svet ... Vysmeje sa ti do očí, že za také peniaze sa mu neoplatí vstať z postele. Ono keď dostanú všetky tie dávky + každý jeden je invalid, a trocha pokradne, tak má penazí viacej. Načo by robil dalej ...
punkac Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/324154-romska-osada-zmizela-zustalo-po-ni-smetiste.html Tady je kultura za padesát..... Prej mají nové byty, ale tenhle svinec nemá kdo uklidit.... Bych věděl
punkac Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Lubk0 má pravdu, k nám vždycky nějakej přijde, aby druhej max třetí den nepřišel. Jeden mi chtěl malovat na balík o 61 6m dlouhých trubek červenou čáru na svar celou noční 8 hod. směnu - je to práce tak na necelou půl hodinku. Furt chtěl chodit kouřit. Druhej den nebyl, ale monterky nevrátil. Nebo další nastoupí je mu kolem 25 let a on nezná kalkulačku a neumí psát... Nechápu jak mohl projít přes osobní odd. Se na smlouvu podepsal otiskem palce?
Fuller Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Dokud tady budou \"lidi\" s názorem jako Medvěd nebo Mopař, tak to nikam nepovede. A že těch \"lidí\" je, spousty. Zkušeností s těma černejma sviněma mám až moc a že by nějakej z nich byl slušnej? Jo, znám JEDNOHO, ze školy, pracuje atd, ale je to JEDEN! Ostatní by zasloužili jít do komor.
hardhouse.trip Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 přesně tak...nechápu proč se vůbec těch černejch ku*ev, toho nejzku*venějšího odpadu zastávate. Místo nových bytů bych jim dal komoru a místo sociálních dávek CYKLON B. Mě ty svině přepadli když mi bylo asi 20. Všichni cigani jsou stejní a podle toho se s nimi musí jednat! Adu na ně!...C.D.P. !!!
Guest StibTo Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 Chm, trosku se to zvrhlo asi to radeji zamknu ...
Recommended Posts