tumolos Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Ahoj nevíte prosím, kdo dělá kvalitně na severu Čech repas zadní nápravy za dobrou cenu, mám ji již vymontovanou, takže stačí pouze zrepasovat. Chtěl jsem to dělat sám, ale nemám na to potřebné vybavení, takže mi nic jiného nezbývá. Jeden z Liberce (Ruprechtice), by mi to prý udělal za 7500 kč, ale pokud víte o někom levnějším? Dík moc [upravil dne 6/1/14 18:11 od tumolos] Citovat
go.play Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Co Mělník? tam to dělaj za šestku mám pocit a je jedno jestli to máš na autě nebo už sundaný, ale to dáš zase něco za cestu Citovat
tumolos Odesláno 6. leden 2014 Autor Odesláno 6. leden 2014 Dík moc, to není špatný, ale kdyby měl prosím někdo jiný typ, tak prosím pište... Citovat
radim.1008 Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Vím, že se tady hodně zmiňoval pán z Litoměřic. Citovat
tumolos Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 Tak nakonec jsem to vyřešil repasí ze Strakonic od pana Lexi, kde jsem si ji nechal poslat. Ale dík za návrhy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.