fikus23 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Alu kola 17, zatmavení skel, carbonová folie a další kravinky. Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Aha, tam bylo kovo Vacek, dneska už to myslím prodal někomu ze společníků... znám jeho syna a snachu. Citovat
fikus23 Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 Aha, tam bylo kovo Vacek, dneska už to myslím prodal někomu ze společníků... znám jeho syna a snachu. máš pravdu Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Jojo bydlí v Milevsku s oběma se potkávám pracovaně denně. Teď byl \"děda\" Vacek měsíc na Kubě ... auto máš pěkné, jediné čeho nejsem příznivcem je polep kapoty. Citovat
fikus23 Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 Jojo bydlí v Milevsku s oběma se potkávám pracovaně denně. Teď byl \"děda\" Vacek měsíc na Kubě ... auto máš pěkné, jediné čeho nejsem příznivcem je polep kapoty. už jsem koupil auto a už bylo polepený carbonem mě se to líbí a ještě bych chtěl vyřešit dohodu s podsvícením displeje a podsvícení čudlíku a otočných kravinek na klimu rozmýšlím se nad modrými a červeným a potřeboval bych poradit Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Informací a postupů tady najdeš dost. Modrá za mě příliš tahá oči. Citovat
fikus23 Odesláno 5. leden 2014 Autor Odesláno 5. leden 2014 Informací a postupů tady najdeš dost. Modrá za mě příliš tahá oči. a co myslíš mam modrý auto a mam dát červený nebo modrý už v lampičce mam modrý a je to velice pěkný ale to je jedno musim to vyzkoušet všechno Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Udělej to tak jak se ti to líbí... a necituj předchozí příspěvky - viz pravidla fóra. Citovat
Feelly Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Auto vypadá dobře, je fakt, že ta kapota je asi moc, ale když se ti to líbi proč ne, za mě bych dal jen střechu. Jinak modrá vypadá dost dobře a elegantně a ta červená bude taková.. klidnější přecejen Jak psal Koblih... Jinak přeju hodně štastnych KM a vítej tady Citovat
fikus23 Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 Dkěuji moc už mam pár Km nalítáno a něco jsem sem tam musel vyměnit ale supér auto na tyhle silnice je boží máme ještě kombíky a taky prostě frantíci udělali pohodlný a elegantní auto. Citovat
Feelly Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Souhlasim, pohodlí je k nezaplacení jen škoda elektroinstalace u starších modelu... Ale jinak si nestěžuju v podstatě na nic Citovat
fikus23 Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 Omlouvám se za horší kvalitu, fotím s telefonem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.