Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jojo bydlí v Milevsku s oběma se potkávám pracovaně denně. Teď byl \"děda\" Vacek měsíc na Kubě ;)

... auto máš pěkné, jediné čeho nejsem příznivcem je polep kapoty.

Odesláno
Jojo bydlí v Milevsku s oběma se potkávám pracovaně denně. Teď byl \"děda\" Vacek měsíc na Kubě ;)

... auto máš pěkné, jediné čeho nejsem příznivcem je polep kapoty.

už jsem koupil auto a už bylo polepený carbonem mě se to líbí a ještě bych chtěl vyřešit dohodu s podsvícením displeje a podsvícení čudlíku a otočných kravinek na klimu rozmýšlím se nad modrými a červeným a potřeboval bych poradit
Odesláno
Informací a postupů tady najdeš dost. Modrá za mě příliš tahá oči.

a co myslíš mam modrý auto a mam dát červený nebo modrý už v lampičce mam modrý a je to velice pěkný :) ale to je jedno musim to vyzkoušet všechno :)

Odesláno

Auto vypadá dobře, je fakt, že ta kapota je asi moc, ale když se ti to líbi proč ne, za mě bych dal jen střechu. :)

Jinak modrá vypadá dost dobře a elegantně a ta červená bude taková.. klidnější přecejen :)

Jak psal Koblih...

Jinak přeju hodně štastnych KM a vítej tady :)

Odesláno

Dkěuji moc už mam pár Km nalítáno a něco jsem sem tam musel vyměnit ale supér auto na tyhle silnice je boží máme ještě kombíky a taky prostě frantíci udělali pohodlný a elegantní auto.

:):super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...