Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, ma pocit ze mi na aute trochu ubyl vykon, urcite ne uplne. Mam podezreni jestli nejde turbo do kopru. Kdyz jsem koukal na hadici co vede z intercoleru (vrchni), hadice by mela byt tvrda-ne? Mel jsem na volnobeh vytocenej motor na cca 2500-3000, ale hadice sla normalne zmacnout, myslim ze by mela byt tvrda... Nebo se pletu?

Mam od kamose k dispozici jiny turbo-jety cca 70000km.

Kdybych pripadne zjistil ze je to turbem, chtel bych ho nejdriv otestovat. Kdo/kde by to mohl otestovat? Diky

Odesláno

Hadice tvrdá není, teda né tak aby se nedala stlačit. Dodávaný tlak uvidíš na diag. Pokud tam bude nějaký problém tak asi jen v natáčení lopatek. Nicméně turbo jako takové tvým problémem asi nebude.

Odesláno

Nekde jsem tady cetl ze to nataceni lopatek nejak zatuhava, nebo neco takoveho. Da se to nejak rozchodit, nebo musi turbo ven?

Kazdopadne diagnostika musi prijit, da se to merit i na neutral na miste, nebo musi byt v zatezi? Jediny co vim ze pri vymene oleje mi kouknul za zakladni polohu turba(ok). diky

Odesláno

No to zatuhávání je spíš případ koncernu. Rozchodit to jde seriózně jen při vyndaném turbu a jeho rozborce. Může být i nějaká netěsnost na podtlaku. Základní měření klidně při stání.

Odesláno

Ptam se pro to ze kluk co ma dia, tak ji ma na stolnim PC v dilne, ja bych radsi live test pri jizde, ale pokud to jde ,tak snad ano.

Ten podtlak se da zkontrolovat \"zvenku\"? Existuje nekde nejake schema motoru? Abych byl taky v obraze?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...