Mopař Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Zdar všichni, mam menší problém - dneska se mi při výměně silentbloků podařilo strhnout při zpětný montáži tu samojistnou matku proti šroubu od přední silentů - nejde to ani dotáhnout, ani povolit, protáčí se furt dokola... Nějaký nápady co s tim? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 flexou odbrousit jednu stěnu matky a pak sekáčem odseknout? Citovat
Mopař Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Mno... to je právě ono - je to schovaný v tom rameni a pokud možno bych ho velmi rád zachoval Nějaký jiný nápady? P.S. kdyžtak bych mohl zejtra pořídit nějaký fotky pro představu kolik je tam místa Citovat
ozzy56 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 pokud máš dobrý sekáč, dá se matka rozseknout... Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Záleží kolik je tam místa... třeba upálit matici elektrodou nebo tu matici bodnout na ten šroub a z druhé strany ten šroub utrhnout. Nebo to odvetat na střed šroubu... Citovat
Mopař Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Místa sou tam tak 2-3cm, to navrtání mě taky napadlo, ale moc se mi do toho nechce i proto, že nedisponuju závitníkem žádnym... Zkusim to jít vyfotit teď, uvidíme, jak to půjde.. Citovat
Mopař Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Tak sem tady ukrad fotku z návodu StibTovi. Tenhle plíšek se mi dneska podařilo urvat, místa je tam sice málo, ale snad by se tam stranovej klíč vejít mohl, vypadá to na 18ku. Taky sem zjistil příčinu - nějak se to tam hnulo a ten šroub do toho závitu zajel nakřivo. Zejtra se to pokusim odšroubovat, případně odvrtat, už sem sehnal i závitníky. Nicméně bych se chtěl zeptat - netuší někdo kde by se dala tahle matka sehnat náhradní? Pokud možno i s tim plíškem samozřejmě... EDIT: ten šroub je dlouhej tak 10cm a za to matkou dál se schovává do nápravnice - pro případ, že by někoho napadlo alternativní řešení... [upravil dne 5/1/14 01:12 od Mopař] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.