SkejT Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Dobry den, Rad bych pozadal zkusenejsi o radu,priadne TIP na pricinu. (207SW 1.4vti) Nacepoval jsem plnou nadrz ale stale me oranzove svetlo i rucicka ze mam malo benzinu,nedokazal by me nekdo navest (cidlo,pojistka,atd..). Dekuji [upravil dne 3.1.2014 16:40 od SkejT] Citovat
SkejT Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Nenechal,musel jsem tim klickem odemknout vicko nadrze,uz jsem to s takovou vadou koupil.nulovat KM manzelce me uz nebavi. Kdyby to tak udelal predchozi majitel lze to nejak vyresit? Dekuji za pomoc [upravil dne 3.1.2014 16:49 od SkejT] Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 No vypadá to na zaseklý plovák. Bude asi pod pravou zadní sedačkou. Na ten klíček zapomeň, pokud je to dýl tak by se to srovnalo. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 někde v peugeotackejch manualech je, ze kdyz je porucha na mereni paliva, tak by mela kontrolka problikavat,ne? Citovat
SkejT Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Nic neblika,jen sviti.na ten plovak se da dostat,a pomoct mu ze zasekleho stavu? Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Takhle vypadá nádrž, odděláš ten deklík, pak povolíš tu plastovou matici a vytáhneš to těleso s plovákem. Opatrně abys ho neohnul. Než se do toho pustíš tak odpoj na delší dobu baterku jestli se to nesrovná. Citovat
SkejT Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Dekuji moc za pomoc,skoda ze tady na foru neni pridelovani karem,uz bych dal pozitivni komentar za pomoc. Zkusim podle navodu,zitra poreferuji.ted zkusim odpojit baterku pres noc Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Poslední karmu jsem prodal za 13 stovek. Citovat
SkejT Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Tak jsme zkousel tu baterku,beze zmeny Citovat
SkejT Odesláno 6. leden 2014 Autor Odesláno 6. leden 2014 plovak seklej nebyl,nebyl ani prasklej a napustenej benzinem jak se nekdy stava kdyz je utopenej dole. Nicmene me uz to chodi tak jak ma,stacilo vyjezdit neco z nadrze a nabrat nadrz do plna do cvaknuti,to jsem udelal 2x a pri druhem dotankovani se to vzpamatovalo. vyreseno diky za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.