Lihous Odesláno 8. leden 2014 Odesláno 8. leden 2014 Jasne ze po urcitou dobu \"ale\" pokud navstivim s nejaykm papirem ze ktereho bude zrejme ze jsem chtel predni masku z trabanta zaplatil jsem za ni 1000,- a namisto ni me prislo jen stare shnile prkenko + protokol z posty policii CR tak ty penize jsou zastavene min do prosetreni. Jasne ze se to asi nebude \"dohadovat\" zda to bylo ci nebylo poskrabane - ikdyz \"mira\" co je a co neni poskozene je opet u nas v CZ vic nez na povazenou. Tak ze dnes uz nez koupim obesilam prodejce chci aktualni foto stav a pripadne osobni predani. Uz se me stalo ze me pan na AUKRO.CZ napsal ze jsem pro nej neverohodny a ze semnou nebude obchodovat - usetril jsem peknych 800.- ale to radio me zajimalo Pokud nejde osobni predani hmmm a pokud nejsou ani fotky ktere by slo nazvat aktualnima ...... Nekoupim ted tady koupim jinde. Bohuzel par troubu to zkazi vsem ale tady u toho problemu nevidim duvodu proc by to delal kvuli jednomu dvoum tisicum ....?? Citovat
Krt€K Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Ono se z jednoho dvou tisíců může vyklubat pár tisíc ještě jinde.. každopádně zjisšťuju všechny potřebný kroky k tomu, abychom to zdárně vyřešili a doufám, že mě kolegové nezklamou :-D Citovat
Vvitty Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 V lepšom prípade máš tak meno a adresu onoho človeka, v horšom aspon udaje toho, kto peniaze fyzicky na pošte prebral ... Coz bude v lepsim pripade neexistujici osoba z neexistujici adresy a v horsim nekdo kdo s tim nema nic spolecneho krome toho ze odesilatel nasel jeho adresu nekde na netu (idealne v jinem meste). Kdyz bude odesilatel obzvlast hloupy tak budes mit podaci postu nekde pobliz mist kde se vyskytuje ale pocitam ze to nikdo nepujde podavat na vesnickou postu za (svym) barakem. Penize posta odesle na ucet zalozeny na ztracenou nebo ukradenou obcanku a penize budou vybrane kartou driv nez se nadejes. Takze to policie vzapeti odlozi... Jeden takovy pripad dosel az do novin zrovna tento mesic... Citovat
Lihous Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Jasne ze tady je stovka tu tri jinde treba dva tisice a hle mame tam 30tis skody ..... Joo muze byt ale nechce se me proste verit ze by si tady nekdo delal problemy PROC? Ikdyz .... Urcite at se zadari a nejak rozume to dopadne. Citovat
Kakamil205 Odesláno 9. leden 2014 Autor Odesláno 9. leden 2014 Ten člověk může být klidně zaregistrovaný na všech forech a všude něco nabízet,fotky si nějaký sežene snadno a pak už to jen okecává.Bohužel tohle byl první případ po těch letech nakupování,vždycky všechno bylo v pořádku.Budu si zase dávat víc pozor Citovat
Krt€K Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Tak trochu to oživím, byly podniknuty jisté kroky vůči členovi Coudys. Pokud je stále ještě někdo, kdo od něj něco chtěl, poslal mu peníze a nedostal zboží, zatím je ještě čas s tím něco udělat hromadně. Jirka Jo a zjistil jsem, že by se měl jmenovat Petr. [Edited on 22/1/14 16:16 by Krt€K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.