czer.t Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 hoy tak mám nový námět k přemýšlení, studený motor se ozývá jak má, ohřátý vyluzuje na volnoběh nepravidelně hýkavý zvuk,když nepatrně přidám otáčky zmizí... .. přijde mi to jakoby to šlo někde od ventilového víka nebo ....žžžže by to byl egr?? podotýkám že mi svítí kontrolka řízení motoru a vypisuje to antipolution fault.. příští týden to jde k mému mechanikovi, ale zajímá mě názor většiny, má někdo nápad???:roll:roll;) Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 No já mám teda představivost velkou, ale \"nepravidelně hýkavý zvuk\" si představit moc neumím. Pokud je to takové mlaskání tak ti asi podfukuje vstřik. Pokud takové gumové žvejkání tak řemen příslušenství... nejlíp když to nahraješ mobilem. Citovat
czer.t Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 ..tak dneska mi bylo řečeno že asi kladka, buď na rozvodech nebo na klíňáku:mrk Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Hm tak to se mi moc nezdá... vezmi 15 ctku klíč, nasaď jí na ten automatickej napínák drážkovaného řemenu. Odklop to od sebe a sundej řemen. Pak nastartuj a poslechni si jeslti to dělá nebo ne. Auto bude křičet, že nedobíjí ale to neřeš. Před tím si namaluj jak jde řemen přes kladky ať ti nemusíme dávat obrázek. Citovat
czer.t Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 táák, a je to vyřešeno:D pazvuky vydávala vodní pumpa, ačkoli měly být dělané rozvody(podle minulého majitele) což asi byly, ale asi ne tehdy kdy tvrdil, pumpa tam byla asi originál, takže po výměně za novou a udělání rozvodů je KLÍDEK A TICHOUČKO :mrk:mrk:mrk ...jo, a antipolution už taky nesvítí, diag našel vadné žhavící svíčky, takže výměna a vše je OK:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.