uni963 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 mám auto týždeň po výmene rozvodov, motor naďalej za studena píska cca 5 min. avšak zistil som , že ak povypínam v interiéri ventilátor, svetlá tak pískanie prestane. nemôže to byť alternátor??? ďakujem Citovat
koblih69 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Rozvody nesouvisí s pohonem příslušenství, takže bude asi třeba vyměnit dražkovaný řemen pohonu příslušenství. Nastříkej na nějako mýdlovou vodu z rozprašovače a pokud to přestane tak je to řemen. Pokud ne je to některá z kladek nebo řemenic. Při problémech s pískáním doporučuju řemen Dayco. Citovat
uni963 Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 po nastriekaní mydlovej vody pískanie prestalo, takže mením remeň aj voĺnobežku.ale mám ešte jeden problém, potrebujem sacie potrubie- prasklo. Citovat
deny.zb Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 Chci se optat jak je to s volnoběžkou má jí každý motor 1.6HDi 80kw Dnes jsem byl v servisu a ukazovali mi tam v servisboxu že podle vin tam u mě volnoběžka není. ?????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.