Guest banani Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Ahoj, mam problem s pravou smerovkou - predna rychlo blika a zadna neblika vobec. Myslel som, ze je to ziarovkou, no ked som to rozobral, ziarovka bola v poriadku, no i tak som ju radsej vymenil. Problem zmizol, no po par tyzdnoch sa objavil opat. Ziarkovka vyzera byt opat v poriadku a tentoraz nepomohla uz ani jej vymena. Problem teda tipujem na kabelaz, konkretne na konektor napajania zadneho svetlometu (foto v prilohe). Riesil niekto uz podobny problem? Ako narocne je pre laika tento konektor vymenit, za predpokladu, ze si ho niekde zozeniem? (asi vrakovisko...). Alebo to vobec nebude tymto konektorom? Vdaka za kazdu odpoved. Citovat
tomik1987 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 ten konektor by sa mal dať rozlomiť a potom sa dajú vičistiť krásne kontakty . len pozor aby si následne nepoplietol kábliky Citovat
koblih69 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Konektor vystříkej kontoxem a párkrát to opakovaně nasaď a sundej. Nezobí ti třeba kostra nebo patice té žárovky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.