Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206 RC - Magic Blue

Recommended Posts

Odesláno

Takze po predaju druheho Lupa som zacal uvazovat o aute, ktore mi nieco aj prinesie. Nejaku tu zabavu za volantom. Naskytla sa mi moznost kupy RCcka od kamarata. Zo zaciatku som bol pesimista, som zatazeny na japoncov a BMW ale postupom casu ako som pozeral na fotky ma samotne auto presviedcalo... Tak doslo ku kupe. A hla Peugeot 206 RC, 2004 rv. 130kw... brzdy Brembo MAX... ma vymenenu prevodovku z 2.0 HDI ale snad v jari tam pojde povodna. Snad niekde najdem nejaku dobru... Dynamika je dost otupena ale aspon spotreba je 7-9 litrov :D Auto ma na tolko presvedcilo, ze uvazujem o miernom zvysovani vykonu. Tak pomaly som sa zamiloval... Skoda, keby boli peniazky kupit ku tomuto diablikovy niejake 530i :) aby sa nenicilo RC na tych nasich \"cestach\"

vymena spodneho ramena...

[Edited on 28/12/13 19:06 by lilNoth]

post-50722-14109634759802_thumb.jpg

[Edited on 28/12/13 20:18 by lilNoth]

[Edited on 28/12/13 20:23 by lilNoth]

Odesláno

asi mesiac po kupe mi nejaka dobra dusa dost znacne znicila auto... Neviem preco, ci zavist alebo som niekomu nieco urobil... Ale bilancia je, diera v plechu pri nadrzi, vsetky 4 letne 17tky prepichnute, porysane okna a odkopnute spetaky...

post-50722-14109634762286_thumb.jpg

Odesláno
v té modré je to nádhera...

ale na tech 17\" kolech to musí byt na posrání, já mám na 206 16ky a i na tech to je tvrdy jak šutr :D

No, inu farbu si neviem predstavit na RCcku, pekelne pasuje na to auto. No myslim si, ze nieje to az take zle. Jazdim rychlo cize do jamy nespadnem ale preletim :D Ale ne srandujem, vsetky ostatne auta su oproti tomuto pohodlne auticka ale zas nejak mi to nevadi, zatial...

Odesláno

OTAZKA, mam tam druhe radio Pioneer. Robi mi dost nelogicke veci: Ked ho mam zapnute robi nasledovne: odomknem auto a zacne mi hrat, zamknem a hraje dalej asi minutu a tak sa vypne. Ked vypnem motor hraje, coz je OK ale ked vyberem klucik zo zapalovania hraje dalej. Asi po minute sa vypne, ked otvorim dvere na aute - chcem vystupit dajme tomu. Znova sa spusti a hraje dalsiu minutu. Ako to nastavim tak aby hralo stale KED vypnem motor a neham klucik v zapalovani? Vytiahnem ho a vypne sa? Mal som dnes na diagnostike a nic takeho sme nenasli...

Odesláno
Takto je to správně.. je to dáno nastavením auta a nelze to změnit :(
Francuzi su teda dobre upichany, ze toto dali do auta... skoda
Odesláno

Kua tu modrou ti zavidim!!! A tomu co ti ponicil auto preju, aby mu jeho zena zahybala s policajtem a jeho decka chodily pozpatku. Takovy hnus se fakt nedela!!

kazdopadne at slouzi k radosti a ne ke starosti ;) Ja pred tydnem pretahnul 200k s mym RC a doufam ze tak jeste 100k dam :D

Ke tvemu radiu, ja tam mam taky jine radio, ale takove veci mi to nedela :/ Hraje kdyz mam klic ve spinacce a nebo kdy je nastartovano, ale jakmile vytahnu klic tak prestane hrat.

[Edited on 29/12/13 10:36 by Buback]

Odesláno

Dakujem Chlapci! http://www.spotreby.cz/peugeot-206-rc-2-0-130-kw-177-hp-a46621/ ak by niekoho zaujimalo ;) No snazim sa vyptrat toho cloveka ale ked je u mna ten problem, ze vobec ale vobec neviem kto to je. Preco, aky dovod.... Nemam sajnu komu sommohol nieco take spravit, ze bol tak dosraty a musel si to vyburit na aute a ne prist do oci povedat svoje komplexy voci mne. HEJ! To auto bolo v BRNE. Mate nejake skusenosti skade zohnat prevodovku a ine veci na auto, vlnovec napriklad? Co hovorite na prevodovku z GTi? Tie viem si zohnat za 70-100€

[upravil dne 29/12/13 11:38 od lilNoth]

[upravil dne 29/12/13 11:39 od lilNoth]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...