Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj , chtěl bych si změnit vzhled budíků, ale němám moc praxe a na foru jsem našel jen útržky rad nebo jiné tipy. Má strach bez rady nějak rýpat do celé přístrojovky :D prosím o nějakou radu, klidně i fotodokumentaci jak to rozebrat , upravit a zase složit. (chci změnit barvu plastu i \"té stupnice\") děkuji

post-52170-14109634689755_thumb.jpg

Odesláno

každopádně začni demontáží Budíků z palubní deskypak krycí plastové sklo, ručičky si označ kde byly abys je nepřesadil, ale dávej pozor mužou bejt i kousek přetažený tak se mužou pak hřídelky kousek pootočit takže opatrně při sundavání, pak jen nalep co sis obědnal a zase to slož všchno zpět jak si to sundal .. jinak jak píše elton někde to tu už bylo dokonce myslím že to bylo na 306 .. ale na sto pro se tu nedávno řešilo podsvícení 307 budíků ;) ..

Odesláno

díky :D no já hledal ale návod jsem nenašel .Jediné co jsem našel byl návod na vytažení budíků z palubky.. ale ještě by se hodil návod na demontáž budíků a návod na vytvoření toho vzoru ;) Jsem student a nemám tolik peněz na koupi chci si to vyrobit

Odesláno

jestli máš new model, tak mám někde v PC obrázek budíků (šablonu)... já to u svého předchozího GTIčka vyřešil výměnou celé fólie, viz zde:

ln23.jpg

ale origo je stejně nejhezčí, max. by se mi u některé verze auta líbila krémová fólie, ale jinak asi nic... :papa

Odesláno

no já mám ten old model :/ ten to je na fotce nahoře.. úplně šílím jak to udělat :D a navíc bych to musel udělat na jiných budících protože s tím autem pořád jezdím :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...