bragashock Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 ahoj , chtěl bych si změnit vzhled budíků, ale němám moc praxe a na foru jsem našel jen útržky rad nebo jiné tipy. Má strach bez rady nějak rýpat do celé přístrojovky prosím o nějakou radu, klidně i fotodokumentaci jak to rozebrat , upravit a zase složit. (chci změnit barvu plastu i \"té stupnice\") děkuji Citovat
elton Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Někde tady na foru je toho dost, zkus použít hledáni. Citovat
Háček Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 každopádně začni demontáží Budíků z palubní deskypak krycí plastové sklo, ručičky si označ kde byly abys je nepřesadil, ale dávej pozor mužou bejt i kousek přetažený tak se mužou pak hřídelky kousek pootočit takže opatrně při sundavání, pak jen nalep co sis obědnal a zase to slož všchno zpět jak si to sundal .. jinak jak píše elton někde to tu už bylo dokonce myslím že to bylo na 306 .. ale na sto pro se tu nedávno řešilo podsvícení 307 budíků .. Citovat
bragashock Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 díky no já hledal ale návod jsem nenašel .Jediné co jsem našel byl návod na vytažení budíků z palubky.. ale ještě by se hodil návod na demontáž budíků a návod na vytvoření toho vzoru Jsem student a nemám tolik peněz na koupi chci si to vyrobit Citovat
Stifler Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 jestli máš new model, tak mám někde v PC obrázek budíků (šablonu)... já to u svého předchozího GTIčka vyřešil výměnou celé fólie, viz zde: ale origo je stejně nejhezčí, max. by se mi u některé verze auta líbila krémová fólie, ale jinak asi nic... Citovat
Návštěvník Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Tak ono asi jinak než výměnou folie by to nešlo, aspoň mě nic nenapadá. Folie prodávaj tady, ale ty ceny jsou teda strašný. http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/budiky-plastove/peugeot/ Taky by se mi líbily bílý budíky, ale než se s tím srát.. je hromada důležitejších věcí. Citovat
bragashock Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 no já mám ten old model :/ ten to je na fotce nahoře.. úplně šílím jak to udělat a navíc bych to musel udělat na jiných budících protože s tím autem pořád jezdím :/ Citovat
bragashock Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 mám tenhle ale vzhled se mi totálně nelíbí :/ chci něco pěkného ----------------------------------------------------------------------------------- Ve stylu tohoto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.