davidse Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Tak a patřím do klubu ničitelů pažoutů moje první bouračka se obešla bez zranění a poškození motoru a převodovky chladiče atd ale schytal to pravá přední část vozu odrovnal jsem přední pravý světlomet a mlhovka přední nárazník blatník škoda za 75000 kč stalo se to před týdnem ráno při -4 C a protijedoucímu autu jsem se vyhnul ale dopravní značce už nikoliv no škoda co vám mám povídat auto je už opravené dneska jsem si pro něho byl v auto tichý v ostravě airbagy nevystřelily narazil jsem do značky v rychlosti okolo 40 km/h Citovat
Ajap Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 No pěkně... Tak hlavně, že už je to spravené. Já kdysi nedal přednost (shodou okolností) sousedovi, vzal mě levou částí auta na pravý blatník. Vyjížděl jsem doleva na hlavní, on jel z prava, vzal to víceméně na kolmo. Zajímavé bylo, že já měl na \"potkané\" straně ohnutý tlumič, rameno a blatník do banánu (favorit), zatímco on měl na nárazníku až po bližším ohledání patrný vlasový škrábanec Asi už jsem stihl vytočit kola doleva a trochu už jsem byl asi na šikmo + hodně ztlumila asi guma, náraz šel přímo na moje kolo. No ale právě pravým kolem šel přes obrubník a pravým světlem do značky, cena za opravu byla taky taková nějaká (Fabia)... Citovat
FrantaCV Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Smolík - ale všechno je jednou poprvé, plechy vem čert, hlavně, že se nikomu nic nestalo a dělej tak aby to \"Poprvé\" bylo taky naposledy. Citovat
Guest PavelD Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Souhlasím, pokud jde o plechy (vlastně plasty), tak se nic něděje. Auto se spraví a jezdí se dál. No ale jinak v porovnání s mou nehodou 1,5 roku starou, kde jsem v pomalu stejné rychlosti najel mou nepozorností do jiného stojícího auta mi to přijde drahé (nejezdím ale do značkového servisu). Měl jsem vystřelené obě světla (urvané závěsy), mírně ohnutou kapotu (ale musela se dát jiná hliníková), vzpra nárazníku, nárazník, mřížka, znak a vše co je na předku mimo mlhovek. Tenkrát mě to vyšlo taky na 75 000 Kč se vším všudy + dalších 20 000 na druhém autě. Stále jsem zastáncem, že kvalitní autoservis (ne značkový) je levnější a pokud máte záruky na opravy, vyplatí se do nich jezdit. Osobně do toho svého dávám všechny 3 auta (2 peugeoty a fabii) a nikdy jsem neměl problém. Pavel Citovat
chuck11 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Nechal jsis ho opravit u auto Tichý tak si hlavně všechno skontroluj,jestli máš vše jak má být. Nechala se u nich spravit 406 jak mi ji blbec sestřelil z vedlejší na levé zadní kolo,stříkali a opravovali zadní dveře,kufr a zadní nárazník.Přebíral jsem si to za lijáku jak hovado,tak se to ani moc nekontrovalo člověk si říkal je to autorizovaný servis. Rozdíl v barvě mezi původníma předníma a opravovanýma zadníma dveřma dozadu je jak sviňa.Po dvou letech je na zadních dveřích už vydět i prosvítající původní černý základ dveří(musel to být hodně nekvalitní snad mikronový nástřik),v určitém místě mi začíná kufr kvést,potom jak něco vyvařovali tak mi propálily potah na zadních sedačkách(pěkně to zamaskovali na to jsem přišel až tak za měsíc) a tak bych mohl pokračovat dál. Takže u nich už nikdy víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.