wrenchman Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Omlouvám se že zase otravuju, ale mám problém s kódováním. Mám na mysli to že když chci nastartovat tak musím zadat kód. Chtěl bych to odpojit a nevím jak, je na to potřeba diagnostika nebo to jde odpojit doma ? Vím že tady téma na to už je ale z toho jsem se nic nedozvěděl. Za předchozí založené téma se omlouvám ale zbláznil se mi telefon. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 Maš tam kalkulačku dole u šaltrpáky? pokud jo, tak zadej kod, nastartuj a pak to odpoj od konektoru, a je to. Jen si tam třeba někam napiš kod, kdyby to někdo připojil bude ho to vyžadovat. Jinak se bezproblemu dá jezdit bez toho, nedělá problem ani odpojení baterie. Citovat
wrenchman Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Mám to tam no. Takže stačí to nastartovat a odpojit tu klávesnici ? Kód mám napsanej ale nejdou mi už moc mačkat čudlíky a celkově to už blbne.. Prostě jsem jel a najednou to chcíplo, tak jsem odpojil a znovu zapojil baterku, namačkal kód a jel dál. Nedokážu si představit kdyby to chcíplo ve městě na kruháku třeba. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 U tebe třeba ještě ani nehrozí to co bylo u 406, tam je ta klavesnice vyklápěcí a dost se tam lámaly dráty, takže kdy to mělo svuj den tak jsi třeba neodjel Citovat
regius Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Taky se to chystám odpojit už jsem měnil kod kvůli špatné funkčnosti některých čísel a zjišťuji že musím zase hodně zmáčknout aby to fungovalo. Dá se to nějak rozdělat a ty kontakty těch tlačitek nějak přihnout? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.