Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se že zase otravuju, ale mám problém s kódováním. Mám na mysli to že když chci nastartovat tak musím zadat kód. Chtěl bych to odpojit a nevím jak, je na to potřeba diagnostika nebo to jde odpojit doma ? Vím že tady téma na to už je ale z toho jsem se nic nedozvěděl. Za předchozí založené téma se omlouvám ale zbláznil se mi telefon.

Odesláno

Maš tam kalkulačku dole u šaltrpáky? pokud jo, tak zadej kod, nastartuj a pak to odpoj od konektoru, a je to. Jen si tam třeba někam napiš kod, kdyby to někdo připojil bude ho to vyžadovat. Jinak se bezproblemu dá jezdit bez toho, nedělá problem ani odpojení baterie.

Odesláno

Mám to tam no. Takže stačí to nastartovat a odpojit tu klávesnici ? Kód mám napsanej ale nejdou mi už moc mačkat čudlíky a celkově to už blbne.. Prostě jsem jel a najednou to chcíplo, tak jsem odpojil a znovu zapojil baterku, namačkal kód a jel dál. Nedokážu si představit kdyby to chcíplo ve městě na kruháku třeba.

Odesláno

Taky se to chystám odpojit už jsem měnil kod kvůli špatné funkčnosti některých čísel a zjišťuji že musím zase hodně zmáčknout aby to fungovalo. Dá se to nějak rozdělat a ty kontakty těch tlačitek nějak přihnout?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...