Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, pred nedavnom som menil senzory ABS a este som nedal vynulovat chybu, dnes mi rozsietilo chybu motora , ESP a ASR, a prestalo mi auto tahat, turbo vobec nezopína, mohly tieto ochranne systemi vyraradit turbo?ak dam vynulovat chyby mohlo by to zacat fungovat ako ma? Vdaka za rady P407 sw 2006 2,0 100kw

[Edited on 15/12/13 22:24 by Majo0777]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Vyměnil li jsi čidla, a ABS/ESP svítí dál, tak je něco špatně. Za tenhle rok jsem vyměnil už tři čidla, a když ho vyměníš, nemusí se nic mazat na DIA. Jednoducho zhasne samo

Odesláno

Takze dia ukazala ze EPS a ASR ze nekomukuje a ze najskor bude zle ukostrenie. A to turbo a vlastne tah auta ze je nieco s tlakom paliva a tak som rovno nehal auto v servise,uvidim co to nakoniec bude a kolko zapitaju

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to přeju hezké vánoce. Snad už máš nakoupené dárky, pač bych řekl že po opravě je pujdeš zas vrátit.... Snad to nebude nic strašného, ale jak je něco na palivovej soustavě, tak to nebejvá zrovna levné :mad:

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ona je i špatná kobinace porucha palivovej soustavy a měchanik, kterej vymění vstřiky,čerpadlo, a pak se zjistí že byla pouze netěsnost nebo zacpanej filtr.

Odesláno
Ona je i špatná kobinace porucha palivovej soustavy a měchanik, kterej vymění vstřiky,čerpadlo, a pak se zjistí že byla pouze netěsnost nebo zacpanej filtr.

No tak tady to mohlo dopodnout podobne...:o

Jeste ze to bylo jen timto:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...