jaraprcek Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Mám malinký problém,vyměnil jsem filtr naftový,nová gumička,odvzdušnil,vše v ppohodě.Druhý den po nastartování rachot a klapání které ustalo tak po třech vteřinách,pak už dobrý.vždy když to dýl stojí,je to stejné.od fitru mi občas běží bubliny v trubičce.Někdy se to ozve při jizdě,to když razantně přidám a uberu,klapání,jako když nemá čerpadlo naftu. [upravil dne 16/12/2013 13:50 od Béďa] Citovat
ferinko2 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 No asi si to zle poskladal-prisáva ti vzduch Citovat
jaraprcek Odesláno 20. prosinec 2013 Autor Odesláno 20. prosinec 2013 Už jsem na to přišel,asi,u hlavního přívodu nafty do filtru teda mezi přívodem a filtrem,je něco,vypadá to jako zátka a tam se mi tlačí nafta ven když pumpuju.neví někdo co to je?a jak se to dá popřípadě opravit? Citovat
*marian* Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 je tam termo ventilek k ohřevu nafty vyndej to plechové zajitění vyměň gumičku a jedeš dál určitě je tvrdá Citovat
LORD_mapiv Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 buď rozdělat a přetěsnit nebo já jsem to vyřešil trochu na prasáka a zalepil jsem to celý silikonem.. Citovat
*marian* Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 to je trochu na prasáka než se patlat ze silikonem tak je lepší za 4kačky koupit nové okroužk Citovat
LORD_mapiv Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 sice jo, ale já vím, že ten plast, když se vyndává, tak rád praská a musí se měnit i ten.. nejde o peníze, ale o shánění toho danýho dílu potom.. a silikon tam bude věčnej.. :-) Citovat
*marian* Odesláno 21. prosinec 2013 Odesláno 21. prosinec 2013 ten plast je na všech stejný 1,9 2,1 citroen na 405 mě se nestalo že prdl každý máme své zkušenosti hlavní je že to jede všem Citovat
jaraprcek Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Ahojky,tak to je super,a dá se to udělat na autě nebo musím celej filtr sundat?asi ano co? Citovat
jaraprcek Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Hlavně nevím jak se to rozebírá Citovat
*marian* Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 filtr není tak těžké sundat drží ho vevnitř jeden šrroub a jednou za čas vyčistit ohřev nafty není na škodu pod filtrem je labyrint a ten je plný bordelu po vyloupnutí toho zajištujícího perka nějakou špicou to opatrně kleštičkama vytáhni není to tak těžké Citovat
jaraprcek Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 děkuju,náhodou rozměr o-kroužků nevíš? Citovat
*marian* Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 bohužel ne já mám sadu silikonových okroužků a tak sem je jen připassoval ale neměřil Citovat
jaraprcek Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 ahoj,tak jsem provedl trochu tu prasárnu a opatlal jsem to tím silikonem,zatím,ale bubliny jdou dál ach jo Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 u 2.1TD jsou bublinky snad vždycky.. pokud to jsou jen malý bublinky, tak je to OK.. čerpadlu to nevadí.. někde jsem četl, že to má nějaký patent na automatický přiodzvdušnění.. jinak něco podobnýho mi motor dělal, když byla zima a natankoval jsem špatnou naftu.. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 asi bych doporučil vstřiky ven na přezkoušení, nalejt trochu naturalu do nádrže a do plný nalejt jinou naftu.. když dáš VIF aditivum, tak nic nezkazíš a zkusit chvíli jezdit.. jinak cca 3s po startu po delším stání tyhle motory vždycky mlátí.. Citovat
jaraprcek Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 ahoj,no já si myslím že to nemá s naftou nic společného,když jdou bubliny až od filtru,a myslím si že by neměl jít žádný vzduch né?chytalo to dřív super,20 pod nulou v Krkonoších,bez problému,tad 0 a problém ale kvůli té naftě, Citovat
jaraprcek Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 jinak přeji všem pohodový rok 2014 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.