Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám malinký problém,vyměnil jsem filtr naftový,nová gumička,odvzdušnil,vše v ppohodě.Druhý den po nastartování rachot a klapání které ustalo tak po třech vteřinách,pak už dobrý.vždy když to dýl stojí,je to stejné.od fitru mi občas běží bubliny v trubičce.Někdy se to ozve při jizdě,to když razantně přidám a uberu,klapání,jako když nemá čerpadlo naftu.

[upravil dne 16/12/2013 13:50 od Béďa]

Odesláno

Už jsem na to přišel,asi,u hlavního přívodu nafty do filtru teda mezi přívodem a filtrem,je něco,vypadá to jako zátka a tam se mi tlačí nafta ven když pumpuju.neví někdo co to je?a jak se to dá popřípadě opravit?

Odesláno

filtr není tak těžké sundat drží ho vevnitř jeden šrroub a jednou za čas vyčistit ohřev nafty není na škodu pod filtrem je labyrint a ten je plný bordelu po vyloupnutí toho zajištujícího perka nějakou špicou to opatrně kleštičkama vytáhni není to tak těžké

Odesláno

u 2.1TD jsou bublinky snad vždycky.. pokud to jsou jen malý bublinky, tak je to OK.. čerpadlu to nevadí.. někde jsem četl, že to má nějaký patent na automatický přiodzvdušnění.. jinak něco podobnýho mi motor dělal, když byla zima a natankoval jsem špatnou naftu..

Odesláno

asi bych doporučil vstřiky ven na přezkoušení, nalejt trochu naturalu do nádrže a do plný nalejt jinou naftu.. když dáš VIF aditivum, tak nic nezkazíš a zkusit chvíli jezdit.. jinak cca 3s po startu po delším stání tyhle motory vždycky mlátí..

Odesláno

ahoj,no já si myslím že to nemá s naftou nic společného,když jdou bubliny až od filtru,a myslím si že by neměl jít žádný vzduch né?chytalo to dřív super,20 pod nulou v Krkonoších,bez problému,tad 0 a problém ale kvůli té naftě,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...