Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak by som chcel zainvestovat :P ... proste aby to hralo slusne a nerezonovalo cele auto ked to dam trosku hlasnesie :) radio ,by ste mi vedeli tiez odporucit alebo by to utiahla aj seriovka ? inac subwoofer nechcem !! tak nejake napady ,rady z vlastnych skusenosti pani ? dakujem

Odesláno

zkušenosti asi takové- autu jen lepší repro nepomohlo.. :) jakmile dáš něco silnějšího, rozhrakají se dveře,kdy od nich půjde plechový zvuk. Na originál rádio něco zapojovat nedoporučuji, rádio je samo o sobě slabé, jakékoliv jiné autorádio má lepší zesilovač v sobě než originální mám dojem něco okolo 10W RMS.. je otázkou zda koupit aftermárket rádio -příjdeš o ovládání pod volantem, ovládání displaye.. a nebo rádio s mezikusem pro ovládáč pod volantem, zda řeší i display netuším. Volba tedy bude bud na zachování originál autorádia a na vytažení audio výstupu na externí zesilovač... a nebo na jiné rádio s absenci výše uvedených vlastnostní, či investice dalšího kabelového svazku k ovládání pod volantem a připojení repra přímo... O síle kabeláže k audiu a k baterii se psalo na forech mnoho, stačí pohledat... Moje auto jsem kompletně vytlumil bitumenovými pláty, osadil jsem after market rádio s GPS a 7\" LCD s výkonem 4x50W, přední dveře jsem předělal tak , že kapsu na odkládání jsem vylaminátoval abych mohl osadit 16,5 repro s ozdobným rámečkem, vzadu mi hrajou taky 16,5 repra, stačí upravit osazení a vlezou se i tam.. Před dvěmi lety jsem ještě jezdíval se subwooferem a ext. zesilovačem, na měření EMA jsem dosáhl výsledku 136,2 Dbi... Každopádně pokud chceš vyměnit pouze repra tak sáhni po JBL origo alternativě jak psal Lovecosob a nebo repra které budou mít malou montážní hloubku (předními dveřmi zajíždí sklo) a nepoženou se za výkonem, jelikož by stejně nehrály více kvůli slabému origo rádiu..

Odesláno

Dufal som ,ze sa Sobol ozves kedze som uz videl nejake prispevky a rady ,ktore som cital z pred dvoch rokov cca a mozno aj viac ... vdaka za rady no ak by som chcel nechat povodne radio a napojil nan zosilovac ? bola by to hovadina ? no je mala pravdepodobnost ze si chcem to radio nechat len pre info sa pytam :P a tie bitumenovane platy sa lepia na upllne cele dvere ? nemam v tom prehlad tak sorry za laicke otazky :P

Odesláno

Ty plastové JBL jsou zoufalost. To už dosáhneš lepšího výsledku nalakováním membrány těch obyčejných. Samolepící bitumenové pláty koupíš levněji ve stavebninách. U 407 mi vyšlo na dvoje přední dveře balení kolem 350,- nebo tak nějak...

Odesláno

Máš to tu mnohokrát popsané i s obrázky.... obecně vytlumíš jak vnější plech sveří (vylepíš to z vnitřní strany) tak vnitřní plech co je pod tapecírem. Tapecír je dobré ještě zevnitř vylepit tenkým molitenem nebo třeba mirelonem a pod. Já ještě na bobíky silikonu dávám všehny drobné díly (stahování oken, vnitřní pěnové výplně... )

Odesláno

Ono samolepici v tehle zime moc nejsou :) doporucuji vnitrek dveri odmastit a bitumenove platy nahrat nejaky fenem nebo horkovzduskou, budou lepit o dost vice..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...