milos 207 1,4 hdi Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 zdravim pani .... vedel by mi niekto poradit nieco ohladom repra do 207 aj co sa tyka kabelaze? mam v zadnej doske dva ovaly a napojene ich mam zo zadnych dveri no nie som s tym spokojny takze to chcem prerobit !! dakujem Citovat
Lovecosob Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 a co vymenit tak repro za lepsie vo dverach ......origo JBL na 207 ! Taketo mam.... Citovat
Biliboy Odesláno 13. prosinec 2013 Odesláno 13. prosinec 2013 Podstatna otazka je ze kolko chces do toho investovat... :D:D Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 15. prosinec 2013 Autor Odesláno 15. prosinec 2013 tak by som chcel zainvestovat ... proste aby to hralo slusne a nerezonovalo cele auto ked to dam trosku hlasnesie radio ,by ste mi vedeli tiez odporucit alebo by to utiahla aj seriovka ? inac subwoofer nechcem !! tak nejake napady ,rady z vlastnych skusenosti pani ? dakujem Citovat
Sobol Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 zkušenosti asi takové- autu jen lepší repro nepomohlo.. jakmile dáš něco silnějšího, rozhrakají se dveře,kdy od nich půjde plechový zvuk. Na originál rádio něco zapojovat nedoporučuji, rádio je samo o sobě slabé, jakékoliv jiné autorádio má lepší zesilovač v sobě než originální mám dojem něco okolo 10W RMS.. je otázkou zda koupit aftermárket rádio -příjdeš o ovládání pod volantem, ovládání displaye.. a nebo rádio s mezikusem pro ovládáč pod volantem, zda řeší i display netuším. Volba tedy bude bud na zachování originál autorádia a na vytažení audio výstupu na externí zesilovač... a nebo na jiné rádio s absenci výše uvedených vlastnostní, či investice dalšího kabelového svazku k ovládání pod volantem a připojení repra přímo... O síle kabeláže k audiu a k baterii se psalo na forech mnoho, stačí pohledat... Moje auto jsem kompletně vytlumil bitumenovými pláty, osadil jsem after market rádio s GPS a 7\" LCD s výkonem 4x50W, přední dveře jsem předělal tak , že kapsu na odkládání jsem vylaminátoval abych mohl osadit 16,5 repro s ozdobným rámečkem, vzadu mi hrajou taky 16,5 repra, stačí upravit osazení a vlezou se i tam.. Před dvěmi lety jsem ještě jezdíval se subwooferem a ext. zesilovačem, na měření EMA jsem dosáhl výsledku 136,2 Dbi... Každopádně pokud chceš vyměnit pouze repra tak sáhni po JBL origo alternativě jak psal Lovecosob a nebo repra které budou mít malou montážní hloubku (předními dveřmi zajíždí sklo) a nepoženou se za výkonem, jelikož by stejně nehrály více kvůli slabému origo rádiu.. Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Dufal som ,ze sa Sobol ozves kedze som uz videl nejake prispevky a rady ,ktore som cital z pred dvoch rokov cca a mozno aj viac ... vdaka za rady no ak by som chcel nechat povodne radio a napojil nan zosilovac ? bola by to hovadina ? no je mala pravdepodobnost ze si chcem to radio nechat len pre info sa pytam a tie bitumenovane platy sa lepia na upllne cele dvere ? nemam v tom prehlad tak sorry za laicke otazky Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Ty plastové JBL jsou zoufalost. To už dosáhneš lepšího výsledku nalakováním membrány těch obyčejných. Samolepící bitumenové pláty koupíš levněji ve stavebninách. U 407 mi vyšlo na dvoje přední dveře balení kolem 350,- nebo tak nějak... Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 a ako sa to lepi ? Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 No tak když je to smaolepící tak asi jako samolepka ne? Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 no ja chapem ... no kde vsade na dvere ? sorry nemam skusenosti Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Máš to tu mnohokrát popsané i s obrázky.... obecně vytlumíš jak vnější plech sveří (vylepíš to z vnitřní strany) tak vnitřní plech co je pod tapecírem. Tapecír je dobré ještě zevnitř vylepit tenkým molitenem nebo třeba mirelonem a pod. Já ještě na bobíky silikonu dávám všehny drobné díly (stahování oken, vnitřní pěnové výplně... ) Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 ahaaa ...dakujem uz som mudrejsi no tej poslednej vete som nerozumel ale aj tak dakujem za info a trpezlivost ... Citovat
Sobol Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Ono samolepici v tehle zime moc nejsou doporucuji vnitrek dveri odmastit a bitumenove platy nahrat nejaky fenem nebo horkovzduskou, budou lepit o dost vice.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.