Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Napínací kladka klínového řemene

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tím, jak dlouho vydrží napínací kladka klínového řemene? Nebo je lepší ji po určité době preventivně měnit? Díky moc za info.

Odesláno

Měnit jak začne mít vůle, ppř. začne dělat nějaké nepatřičné zvuky. Docela vydrží, tedy proti dalším kladkám co v té soustavě bývají u modernějších PSA vozů => Napiš co je to za auto, ppř. pokud na tvé tak si si ho napiš do podpisu (Uživ.panel / nastavení).

Odesláno

Já mám problém v tom, že se mi při jízdě stává, že se zničehonic rozsvítí kontrolka dobíjení a auto hůře zatáčí. Když kontrolka zhasne, je vše v pořádku. Připadá mi, jako by se nějaká řemenice kousla. Vzhledem k tomu, že servo jsem měnil za nové zhruba před rokem, tak mi zbývá už jen to, že to může být napínací kladka nebo alternátor, protože klimu nemám. Napínací kladka je měněna asi před třemi lety (cca před 25 tis. km). Proto mě právě zajímá, jak dlouho vydrží napínací kladka, jestli to může být napínačkou nebo alternátorem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...