lufrik Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tím, jak dlouho vydrží napínací kladka klínového řemene? Nebo je lepší ji po určité době preventivně měnit? Díky moc za info. Citovat
rootsky Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Měnit jak začne mít vůle, ppř. začne dělat nějaké nepatřičné zvuky. Docela vydrží, tedy proti dalším kladkám co v té soustavě bývají u modernějších PSA vozů => Napiš co je to za auto, ppř. pokud na tvé tak si si ho napiš do podpisu (Uživ.panel / nastavení). Citovat
lufrik Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Peugeot 206, 1.6 16V, 80kW, r.v. 2001 Citovat
Návštěvník Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Pokud nedělá problémy tak není důvod měnit. Citovat
lufrik Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Já mám problém v tom, že se mi při jízdě stává, že se zničehonic rozsvítí kontrolka dobíjení a auto hůře zatáčí. Když kontrolka zhasne, je vše v pořádku. Připadá mi, jako by se nějaká řemenice kousla. Vzhledem k tomu, že servo jsem měnil za nové zhruba před rokem, tak mi zbývá už jen to, že to může být napínací kladka nebo alternátor, protože klimu nemám. Napínací kladka je měněna asi před třemi lety (cca před 25 tis. km). Proto mě právě zajímá, jak dlouho vydrží napínací kladka, jestli to může být napínačkou nebo alternátorem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.