Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Punkac: vedle jak ta jedne ... Driver má skoro pravdu. Řidičák jsem už sice měl, ale P-C jsem ještě v tý době patrně neznal ... :aut A s Neonkou jsem od roku 07, idkyž to působí zvláštně, když Kryštof je 08 ... :P:D

Ochoz jsem si počítal a dal bych tam přes 50, což je docela slušný, na to, že to je už nějakej ten pátek ... :)

Odesláno

tak se predved neonku :) a pekny pozdrav neonce, dost me prekvapilo, ze kdyz jsem se byla prvne mrknout na malilinkyho Krystofa, bylo to pred tolika lety.....

Mno jo, na prvnim dzbanu jsme se vesli k jednomu stolu :)

Guest servisman
Odesláno

Neone 3.6.2007 pamatuješ ? v Týně :D PP zprovozněn tenkrát asi bylo po 22 hodině přišla tvoje polovička s koláčem za námi.

Odesláno

jo jsou to super vzpomínky dobíjí mi to chuť na dodělání coupátka a vyrazit s ním zas na nějakej sraz.

jinak u tý ochozský fotky dávám jen 30 hlavní problém mám s lidma vlevo dole.

tak jsem to zkusil popsat pak ještě si nejsem jistej jestli to vedle neona jsou jeho rodiče nebo jestli jsme je viděli na jiným srazu a pak ještě ta blondýna pod Aluškou je myslím Zipíkova ségra

post-3059-14109634529815_thumb.jpg

[upravil dne 13/12/13 20:21 od Chip]

Odesláno

servisman: jojo, jasně, že pamatuju - to byla ještě doba komisaře - letí to, letí, ale věřim, že PP funguje dodnes - ikdyž auto už změnilo 2 majitele ;)

chip: ty staříci nalevo dole jsou Pinďa a naši a tvoje \"Aluška\" je špatně - to bude spíš Radka S.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno
Nevim, zda uz jste na to prisli, ale vedle Bohouse na ty jedny z prvnich fotek sedi Dariska, ne?

To je snad jasný, ne?? :aut:roker

Se taky pane koukej někdy někde vokázat ... :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...