punkac Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 cim to nabijis? 12,5 V po sundani z nabijecky je malo to urcite klesne a neotoci starterem. A dokud auto nenastartuje a nezacne dobijet bude economy svitit porad. mohl ti odejit regulator na altiku sviti ti kontrolka baterky pred startem? beztak ne? Dle tveho popisu bych to videl tak ze odesel regulator vymlatil jsi baterku co byla v aute jizdou proto economy. Ted tam strkas spatnou baterku ktera neotoci starterem. Ano kontrolka svítí, nevím jestli má svítit nebo ne... Mám za to, že svítí a nastartováním zhasne, když je porucha tak se rozsvítí Citovat
punkac Odesláno 7. prosinec 2013 Autor Odesláno 7. prosinec 2013 ještě net, nemám vercajk na povolení toho drátu z alternátoru jinak pojistky v pořádku čekám na bratra;) Citovat
stajgrpavel Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 bracha jede z Brna ne ? jsem zvedav cim to je :-) Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 ne, zima jak v ruskym filmu, a fučák k tomu, počasí mi nepřeje Jele, jak je to s tou kontrolkou dobíjení? Má svítit před nastartováním až do nastartování u tohoto typu vozu nebo má zhasnout po chvilce jako třeba airbag kontrolka? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 snad u všech aut co znám je to tak, že po zapnutí klíčku svítí, OKAMŽITĚ po nastartování motoru kontrolka zhasne teda mimo Praga V3S--tam je to naopak Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 u V3S to byla kontrolka mazání co svítila po nastartování ,pokud se nepletu Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 jo, možná to fakt plantám, asi máš pravdu Citovat
baffy Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 A čo tak jednotka ktorá kontroluje stav nabitia,neodišla do hajan ? Ak dáva špatné info o stave batérie mohlo by sa to takto prejavovať Citovat
Dopiťák Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Mno zkus ještě jednu blbost nic speciálního na to nepotřebuješ jen startovací kabel ... Ukostři si motor od baterky(mínus pól) přímo startovacím kabelem na nějaké místo na motoru (ale na trubky,čerpadlo) třeba na hlavu motoru nebo oko na kterém se tahá motor ven ..prostě tam kam se dostaneš .. a druhý ať zkusí nastartovat .. cvakání po připojení baterky jsou relé které tě moc nezajímají ..tebe zajímá jestli ti cvakne relé,cívka přímo při otočení klíčkem do polohy start Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 tak kluci, nic nikde po otočení klíčkem necvaká po mačkání čudlíku na elektronickou parkovací brzdu alespoň ta jde, auto půjde natáhnout na plaťák asi, už mě to nebaví Citovat
stajgrpavel Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 punky a co jsi teda odzkousel ? Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 zkusil jsem znovu nastartovat přes startovací kabely z jiného auta, z jeho nové baterky, plus potom jsem zkusil ukostřit znovu to mínus startovacím kabelem a furt prd fakt se bojim jestli není v haj\\lu BSI ale proč by umírala? K autu jsme se chovali vždy dobře Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Asi už není Peugeot jako dříve, dnes je to samá elektronika. Taky jsem byl u jednoho co nemohl nastartovat, řešil to pár dní. Pak jsem přišel zkusil dia a nic psalo to že se to nespojilo s BSI, nakonec ji vyměnil a pak nastartoval bez problému. Nenateklo někam do auta do těch BSI ?? Citovat
Dopiťák Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 nejdřív zkus nastartovat na krátko a až potom řeš BSI atd ... [upravil dne 8/12/13 19:42 od Dopiťák] Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 A to jako JAK?? To neznám ani nevím co tím myslíš Citovat
stajgrpavel Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 a ten altik uz jsi odpojil ??? nebo jsi aspon zmeril odber v klidovem stavu auta ? Citovat
Dopiťák Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Přivedeš na svorku 50 startéru proud od baterky(slabý kabel) ..pokud začne točit startér je dobrý Hlavně se musí původní kabel na startéru odpojit aby jsi nepustil proud zpátky do okruhu (spínačky,bsi) a tím ji neodpálil.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.