Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hDI 2,0 66kW r.v. 2003 no a študujem tu asi hodinu, a idem sa predsa spýtať, odstavil som auto , za 5 minut naštrtoval a z ničoho nič nefunkčné turbo, a poprosil by som poradiť čo mám začať kontrolovať postupne , vraj nejaká hadička k podtlaku , prosím o rady

Odesláno
nemas turbo ovladane podtlakem.

A co tak napsat co presen se deje?

Nejede?

Coudi?

Diagnostika sviti?

nedymí , diagnostika nesvieti, pri 1800 ozáčkach má začať ťahať, neťahá, a lenivo sa rozbieha , aj som vypol motrom a znova naštartoval, a čím je prosím ťa ovládané ???

[upravil dne 5.12.13 19:31 od lacoceco]

Odesláno
Jezisky proc???

Neni duvod menit turbo kdyz ti auto netahne.

To si skoc na diagnostiku at se vsechno zmeri.

Nejspis ale vaha vzduchu

skúsim zajtra dík za radu

Odesláno

Urcite hned nemen turbo ako pisal straki...

Ja som mal podobny problem - pri rozbiehani na dialnici auto niekedy prestalo tahat ako keby bez turba, proste sa zdalo ze turbo vynechavalo ale ziadne dymenie ani kontrolka motora, stalo sa to sem tam. postupom casu to robilo castejsie az jedneho dna auto zdochlo na krizovatke, no po nastartovani islo na volnobeh, pokial som sa nepohol .. domov som to mal cca 4 km.. bolo to najdlhsich 4 km v zivote, pretoze to zdochinalo dookola :D

Dia ukazala ze je to vaha vzduchu. Ta sa vymenila a auto ide dalej bez problemov.

Takze urcite odporucam najskor diagnostiku a nasledne podla zavad vyriesit chybove hlasky.

Odesláno

čo je to, ventil či snomač, podľa mňa ventil, hadička čo ide z neho dp drv ventila, nemá podtlak, myslite že to môže byť vada? ako sa volá tá sučiastka?

post-5208-14109634423064_thumb.jpg

Odesláno

jednou jsem řešil na VW polo (stejný jakoFobie) že byl v háji brzdový spínač a byl občas samovolně sepnutý svítili brzd. světla a auto se dusilo při rozjezdu. jelikož to jde přes jednotku tak si asi myslela že se brzdí tak nepustila rozjet auto.

dokud jsem ten spínač nevyměnil tak jsem tomu nevěřil.

ale nevím jestli je to aplikovatelné na piskoty je to jen moje zajímavá zkušenost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...