lacoceco Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 hDI 2,0 66kW r.v. 2003 no a študujem tu asi hodinu, a idem sa predsa spýtať, odstavil som auto , za 5 minut naštrtoval a z ničoho nič nefunkčné turbo, a poprosil by som poradiť čo mám začať kontrolovať postupne , vraj nejaká hadička k podtlaku , prosím o rady Citovat
straki007 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 nemas turbo ovladane podtlakem. A co tak napsat co presen se deje? Nejede? Coudi? Diagnostika sviti? Citovat
lacoceco Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 nemas turbo ovladane podtlakem. A co tak napsat co presen se deje? Nejede? Coudi? Diagnostika sviti? nedymí , diagnostika nesvieti, pri 1800 ozáčkach má začať ťahať, neťahá, a lenivo sa rozbieha , aj som vypol motrom a znova naštartoval, a čím je prosím ťa ovládané ??? [upravil dne 5.12.13 19:31 od lacoceco] Citovat
lacoceco Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 obtokem. čiže nové turbo ? Citovat
straki007 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Jezisky proc??? Neni duvod menit turbo kdyz ti auto netahne. To si skoc na diagnostiku at se vsechno zmeri. Nejspis ale vaha vzduchu Citovat
lacoceco Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 Jezisky proc??? Neni duvod menit turbo kdyz ti auto netahne. To si skoc na diagnostiku at se vsechno zmeri. Nejspis ale vaha vzduchu skúsim zajtra dík za radu Citovat
lacoceco Odesláno 6. prosinec 2013 Autor Odesláno 6. prosinec 2013 tak, a teraz sa pýtam, čo to môhlo byť, ráno naštartujem, a turbo reaguje!!!! :o ..... bábo raď Citovat
Gaborik Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Urcite hned nemen turbo ako pisal straki... Ja som mal podobny problem - pri rozbiehani na dialnici auto niekedy prestalo tahat ako keby bez turba, proste sa zdalo ze turbo vynechavalo ale ziadne dymenie ani kontrolka motora, stalo sa to sem tam. postupom casu to robilo castejsie az jedneho dna auto zdochlo na krizovatke, no po nastartovani islo na volnobeh, pokial som sa nepohol .. domov som to mal cca 4 km.. bolo to najdlhsich 4 km v zivote, pretoze to zdochinalo dookola Dia ukazala ze je to vaha vzduchu. Ta sa vymenila a auto ide dalej bez problemov. Takze urcite odporucam najskor diagnostiku a nasledne podla zavad vyriesit chybove hlasky. Citovat
lacoceco Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 čo je to, ventil či snomač, podľa mňa ventil, hadička čo ide z neho dp drv ventila, nemá podtlak, myslite že to môže byť vada? ako sa volá tá sučiastka? Citovat
oddie Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Elektrický ventil, ovládá EGR ventil právě tím podtlakem od vývěvy. Citovat
lacoceco Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 je ovládaný 12 Voltami, ale bo sa na ňom mení napätie, môže byť príčinou že mi auto neťahá ? či radšej počkať na zajtra na počítač Citovat
straki007 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 kdyz tam podtlak neni , tim lepe:D Citovat
lacoceco Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 kdyz tam podtlak neni , tim lepe:D[/rquote zajtra diagnoza, môže to byť aj tá váha vzduchu? Citovat
lacoceco Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 tak diagnostika až v stredu Citovat
lacoceco Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 jedna chyba čo mi na diagnoze vyšla, vada brzdoveho spínača Citovat
Chip Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 jednou jsem řešil na VW polo (stejný jakoFobie) že byl v háji brzdový spínač a byl občas samovolně sepnutý svítili brzd. světla a auto se dusilo při rozjezdu. jelikož to jde přes jednotku tak si asi myslela že se brzdí tak nepustila rozjet auto. dokud jsem ten spínač nevyměnil tak jsem tomu nevěřil. ale nevím jestli je to aplikovatelné na piskoty je to jen moje zajímavá zkušenost Citovat
lacoceco Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 zajtra idem k druhej firme, uvidíme čo jemu zahlási diagnostika Citovat
lacoceco Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 zajtra idem k druhej firme, uvidíme čo jemu zahlási diagnostika Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.