Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém s topením u svého Peugeotu 306, 1,9TD, mezityp. Po výměně chladící kapaliny nastaly problémy, do té doby vše v poho. Nejdříve jsem myslel, že odešel termostat. Tak jsem ho vyměnil a pořád stejné. Po přečtení zdejších vláken jsem to odvzdušnil. Je to sice lepší, ale pořád nic moc. Prý jsou tři odvzdušňováky a já našel jen dva. Otázka jestli ty správné a jestli jsem správně odvzdušňoval. S nastartovaným motorem jsem první odvzdušnil odvzdušňovák na fotce 1, poté zavřel a odvzdušnil ten na fotce 2. Něco dělám špatně, prosím o radu, nebaví mě jezdit s čepkou :)

(fotky dodám, teď se mi nějak kouše net)

Odesláno

a chladič si odvzdušnil?já měl teda benzín a tam byl odvzdušňovák i na chladiči.a taky musíš mít motor ohřátej na provozní teplotu aby otevřel termostat a voda šla přes celej okruh a taky nastavenou teplotu na max.a chce to odvzdušnit vícekrát,protože se občas ještě od někud vykulí bublina.tak sem to dělal já.

Odesláno

No to je ten problém. Mám chladič z xsary a nikde tam ten odvzdušňovák nevidím :myslim Koukal jsem několikrát a prostě ho nevidím.. Pokud by mi někdo poslal fotku nebo mě navedl, budu moc rád.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...