Kennosaurus Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Ahoj, mám problém s topením u svého Peugeotu 306, 1,9TD, mezityp. Po výměně chladící kapaliny nastaly problémy, do té doby vše v poho. Nejdříve jsem myslel, že odešel termostat. Tak jsem ho vyměnil a pořád stejné. Po přečtení zdejších vláken jsem to odvzdušnil. Je to sice lepší, ale pořád nic moc. Prý jsou tři odvzdušňováky a já našel jen dva. Otázka jestli ty správné a jestli jsem správně odvzdušňoval. S nastartovaným motorem jsem první odvzdušnil odvzdušňovák na fotce 1, poté zavřel a odvzdušnil ten na fotce 2. Něco dělám špatně, prosím o radu, nebaví mě jezdit s čepkou (fotky dodám, teď se mi nějak kouše net) Citovat
Kennosaurus Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 odkaz na fotky: http://kennosaurus.rajce.idnes.cz/306/ Citovat
Medion Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 a chladič si odvzdušnil?já měl teda benzín a tam byl odvzdušňovák i na chladiči.a taky musíš mít motor ohřátej na provozní teplotu aby otevřel termostat a voda šla přes celej okruh a taky nastavenou teplotu na max.a chce to odvzdušnit vícekrát,protože se občas ještě od někud vykulí bublina.tak sem to dělal já. Citovat
Kennosaurus Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 No to je ten problém. Mám chladič z xsary a nikde tam ten odvzdušňovák nevidím Koukal jsem několikrát a prostě ho nevidím.. Pokud by mi někdo poslal fotku nebo mě navedl, budu moc rád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.