oddie Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 ... PS: ...a ještě pro rádce typu \"co říká dia...\" atd. Kdybych to měl po diagnostice, tak se tu nebudu ptát, páč bych už příčinu věděl... [upravil dne 5/12/13 18:34 od ok1in] Tuhle tu byl jeden jouda se stejně hloupým přístupem, diagnostika se mu zdála drahá, tak pořádal podobně směšnou tipovací soutěž a měnil věci systémem pokus omyl. A teď chodí a cintá, jakej je ten Peugeot strašnej s*áč, protože do oprav \"musel\" nastrkat 20tis a stejně to nefunguje. Ale klidně ho následuj, aspoň se pobavíme... Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 oddie : dobre ty .... dia zas tak draha neni .. spousta lidi ji ma doma a za 100kc ti to napichnou :-) ale na jeho obranu ... napichnuti ma jiz domluvene :-) ted je to jen soutez kdo ma pravdu :-) a dia neukaze vse ta da jen napovedu Citovat
oddie Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Právě proto, že ji má na každém rohu někdo, je docela vhodné zkusit nejdřív ji. Samozřejmě s tím, že zdaleka nemusí ukázat všechno a některé závady může interpretovat jinak, takže vyjma přečtení seznamu závad taky člověk musí znát patřičné souvislosti. Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 ja mam na precteni chyb ELM s BT a telefon s androidem Citovat
ok1in Odesláno 5. prosinec 2013 Autor Odesláno 5. prosinec 2013 ja mam na precteni chyb ELM s BT a telefon s androidem Veř tomu, že ELM tu mám taky, ale nic nenašel Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 no neco podobneho tu resi i \" lacoceco\" jak je na tom tva vaha vzduchu ? Citovat
ok1in Odesláno 6. prosinec 2013 Autor Odesláno 6. prosinec 2013 Tak dnes vypsal ELM sporadickou DTC chybu P00CC - scanmaster ji nezná, ale na netu jsem našel toto: p00cc = P00204 = Injector Circuit Malfunction - Cylinder 4 S2000PM1/2 - Injector control # 4. Open circuit or short to earth. Takže zatím alespoň zkouknu i konektory a kabely Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 ja na steni pouzivam jen telefon s torgue :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 me to zas pise toto ;-) Fuel Rail Pressure Sensor Circuit Fault Conditions... melil jsem cidlo na cerpadlu, cidlo na liste i vstriky a furt to tam je jako prechodna zavada ... a ukaze ze i po smazani Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Ta HDIčka mívají občas problém s narušením kabelů v takové té liště, co je nad vstřiky, a celkově v tom svazku v téhle motorové části, pokud ti tohle píše, je dobré ten svazek důkladně prohlédnout. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 pristi tyden na to snad budu mit cas tak to prolezu :-) snad to jde sundat cele abych si to vzal do tepla :-D Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 No, jde, ale je to trochu ježek v kleci. Já tu mám dva svazky sundané, ale sundaval jsem je až z vyndaného motoru. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 trochu ? :-D no zkusim to ... nechce se mi do tohu cumet venku :-D Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Jo, musej se posundavat ty držáky a vzít s sebou se svazkem. Citovat
stajgrpavel Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 no nevim jake drzaky myslis ale juknu na to v pondeli chystam se delat vice veci tak to treba zkouknu venku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.