Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevie niekto poradit. Štart perfektni po nažhavení na brnk. Ale volnobežne otáčky nedrží ,neskapina ale ide trochu dole a zas späť. Neviem ako to opisat kolišu. Po zahriati sa to ustali ale sem tam ked zastaví sa to zopakuje aj za tepla. V lete si to syn nevšimol až teraz.Myslim že to robilo aj minulu zimu ale menej. Vykon to ma, žhaviče ok ale ma to aj 400t/km na krku.92r1,8TD66KW kodmotora A8A

Odesláno
to neviem ale päť rokov dozadu určite nie. myslite že by to mohlo byt tým?

Kdyby to byli vůle ventilů, tak je to v zimě horší, ale po zahřátí by se to mělo zlepšit.

Každopádně slovo \"kolísání\" mi pro diesela nesedí.

Je to chvilkové a nebo na delší dobu, že chvíli běží rychleji, chvíli pomaleji?

Tohle mi dělá ale benzínové auto, na volnoběh běží, pak to vypadá, že to chcípne, ale vybere se - něco takového jsem ale u diesela neviděl...

Každopádně zkontroluj hadice a trubky. Třeba to trochu začíná někde přisávat vzduch, ale to bych čekal, že Ti to při přidání plynu hned chcípne... Na to je diesel háklivý.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Diky pane. Syn prisiel na sviatky tak som to bol skusit ale neviem lebo pokial otvorim kapotu tak sa to ustali ,je teplo. ale bol som tiež u mojho mechanika ten sa na to pozrel len na minutu a povedal ,že to prisava olej zo sania alebo turba .Mam vyskusat dat hadicu odvetravania motora mimo boxu sania. Ma pravdu že filter vzduchu je čierny. tak to odskušam .prijemne sviatky

Hadicu som vytiahol a dal do flaše aby to malo kde odtekat . Pomohlo to otacky sa ustalili .

Ale čo to znamena ked s tejto hadice ide tolko oleja??? Motor KO alebo co stým????? Vie niekto???

[upravil dne 28/12/13 08:21 od mirob]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...