Maresenka Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Andrew, mám tam přesně tohle, dvě kulatý tlačítka, teda jedno, druhý je zaslepený, takový dvě šipky, nahoru a dolů, když to zmáčknu svítí, když vypnu nesvítí, co to je jsem ještě nezjistil, ale jestli to je ono, jsem mega kretén. http://auto.predaj.sk/images/big/1000064362obr3.jpg Citovat
Andreww Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Pokud to svítí, jsou zadní okna blokované Citovat
Maresenka Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Nevím jestli se tomu mám smát, nebo brečet...... Každopádně mockrát díky za radu :) Citovat
Maresenka Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 Mám teď dva dny práci, v pátek se na to vrhnu a vyzkouším. Ted se stejně nedostanu ani do garáže, auto mi blokuje čtyřkolka a dvě motorky ted jsem pár dní kuchal to druhý cabrio kvůli dílům na moje. dám vědět, jak jsem dopadl. Citovat
Andreww Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 A prodáváš z toho nějaké díly nebo ne? Citovat
Maresenka Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 No jistě, co pujde se rozprodá. Já si něco vzal a zbytek se třeba udá Citovat
Andreww Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Co za potrubí č.4 viz obrázek? Případně za boční okno u řidiče, pokud je v dobrém stavu? Dík Citovat
Maresenka Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Ahoj Andrew promin za zdržení, byl jsem mimo a o víkendu skoro nonstop v garáži, pátek 12 hodin v sobotu 8. Takže to omrknu jak je na tom okno a ta trubka a dám vědět. Citovat
Maresenka Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Ja už jsem trošku naznačil v odpovědi pro Andrewwa, tak jsem pěkně zabral. V pátek sem si jel pro nějaký díly a potkal v tom krásným slunečnu dvě cabria jen na náměstí, nas*alo mě to a kousnul jsem se. Vyzvedl jsem si u kamaráda poslední lakovaný díly, nakoupil diody a zasekl se v garáži. Vyměnil zadní stahovačky (zjistil jsem že i moje frčej, kde byla chyba se dokonce stydím říct, smály by jste se mi ) vyměnil jsem řidičovu, ta byla k.o a motorek s nadržkou ostřikovačů. . Tím jsem měl splněnou funkčnost auta na 100%, pak jsem nahodil novej interiér, pořád ještě origo, čalounění trvalo jak blázen tak jsem si řek že na to zatím kašlu. Dal ho tam a začal skládat. Budíkama jsem začal a celý to zkompletoval, asi se nebude líbit všem, ale za mě pěkný, prokouklo to. Až bude i čalounění bude to super. Jsem plně pojízdný stojím před barákem a čekám nedočkavě na pěknej den. hned další volno se vrhám na stočení stř. děr na podložky, abych obul kola. A potom mě čeká podvozek, žádnej extrém, ale pujde dolu aby sedělo hezky ke kolům. Práce a plánů je samozřejmě hafo. Mám rozlepený světla a tročku je upravuju, zatím mám pujčený z druhýho, doladím novou výplň nárazníku s mlhovkama a postupně kousek po kousku budu upravovat během provozu, děsně mě to štvalo v takový dny to mít rozebraný v garáži. http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/844/a9m2.jpg Citovat
Woiser Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Hehe, šel jsi do bílé jó? Taky jsem měl bílou, no o víkendu jsem přeláknul všecko do krémový aby mi to šlo k sedačkám... Budíky jsi jen přebarvil nebo jsi dělal i podsvícení? Mě se to líbí, nahoď kola a už udělej pořádný fotky konečně! Citovat
radim.1008 Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Nevypadá to zle Jo, nějaký fotky by to chtělo. Citovat
Maresenka Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Jop bílá je bílá, prosvítila to :-) já budu mít právě bíločerně čalouněný sedačky i tapce tak se to snad bude hodit. Podsvícení mám taky, rozebral jsem budíky, oškrábal folii a přebarvil a žárovky vyměnil za ledky, modré podsvícení a červené ručičky.. Ted ještě musim udělat nárazník, přebarvit mřížku v narazníku at ta modrá nebije do očí a je černá a nahodím mlhovky, ve čtvrtek a v pátek má bejt pěkně tak udělám nějaký fotky abyjste konečně viděly detailní fotky celýho auta, ještě jsem žádný nedělal od koupě bylo jen v garáži. Andrew no dobře ale bez smíchu jo zkoušel jsem vše, od měření proudu, zkoušky stahovaček, tvé rady s tlačítkem, výměny pojistek....až ani nevím jak prostě mě napadlo kouknout na pojistky znova, asi tři tam chyběly, tak jsem si řek co se posere když to stejně nejde, dal jsem tam 30ky abych to omrk a bum, oni jely, malem sem se po*ral, takže mám dvoje funkční stahovačky :D prostě by mě nenapadlo že někdo ty pojistky vyndal Citovat
Andreww Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Stane se Náhradní stahovačky se můžou hodit Citovat
Maresenka Odesláno 20. březen 2014 Autor Odesláno 20. březen 2014 Byl bych blbej, kdybych dneska nevyužil to pěkný počasí a neprotáhl auto po obchvatu, nejdříve jsem teda mazal k babče, zabral dvůr a musel dolaknout mřížku nárazníku, hodit do nárazníku a vhledem k tomu že jsem měl celkem dost pacek ulamanejch, jak jsem ji tam na pár packách raději zavařil. Vše jsem zkompletoval, doházel nějaký blbosti a tak a trošku jsem to umyl, bylo to potřeba mezitím mi kamarád dal do kupy nový kola, který bohužel, díky středový díře a ET nasadím až během příštího tejdne. Musím je trošku vytáhnout, to vyřeší podložky, ale momentálně je nenasadím, protože podložky mají větší středovou díru než kola, tak si je v týdnu musím na soustruhu stočit na průměr do kol. Pak doufám budou i kola. Snad už nenajdu zase nějaký problém, mám jen jedny podložky 22mm tak snad postačí, protože slíbené 25 a 30 mm mi nedorazily, asi se na mě dotyčnej vykašlal no. Nový nejsou nejlevnější, tak snad nic nepokazím. No konečně jsem udělal i nějaký ty fotky za dne aby se neřeklo......nevypadá to nejhůř, ale ještě na tom je mooooooc práce a plánů :-) Citovat
Maresenka Odesláno 20. březen 2014 Autor Odesláno 20. březen 2014 Děkuju, ale teprve bude, mám dost plánů....bude to trvat, ale postupně snad všechny vyjdou :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Pěkný cabrio na denním světle. A ten interiér, až na tu řidičovu sedačku, vypadá pěkně. Citovat
koblih69 Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Auto vypadá moc hezky, decentně. Jediné co mi úplně nesedí je ta bílá na přístrojovce. Dal bych nějakou tmavou nebo to třeba potáhnul kůží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.