Andreww Odesláno 20. březen 2014 Odesláno 20. březen 2014 Jsem zvědavý, jak bude vypadat s kolama Citovat
Maresenka Odesláno 20. březen 2014 Autor Odesláno 20. březen 2014 Tá bílá je úmyslně kvůli (už mělo bejt hotové :-( ) čalounění, proto je stále i natrhnutá řidičova sedačka, sedačky budou přešitý do černý koženky a bílej vnitřek sedaček, prošívaný nití opačný barvy, proto ten interiér, tapce budou taky v bílý a pak ještě kryt střechy, takovej ten polep......zkoušel jsem si to v photoshopu a líbí se mi to tak do toho pujdu. Andreww: To já taky, doufám že dobře :-) Citovat
Maresenka Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Tak se zas hlásím, pár dní jsem byl mimo, kolega se rozbil v autě a je na tom zle, takže zase práce práce a práce.... :-/ dneska jsem si konečně urval volno pro sebe a vrhnul se na ty kola. Vypadá to děsně Offroad, tento měsíc se musím omezit, kupuju si zase vybavení do bytu, ale další měsíc je jasně na řadě ten podvozek a podložky mám tam 22mm tlouštku, určitě to chce víc a hlavně k zemi, ne žádnej trhač van, ale hezký slazení podběhů a kol neuškodí. Zárověn se omlouvám klukům ohledně těch dílů, modré cabrio stojí v dílně o pár ulic vedle, už jem tam byl pěšky (pro mě uspěch) omrknout ty díly jak jste si přály, jenže jsem tam nedostal světlo a přes den ještě nebyl čas...ulice je rozkopaná a dělá se tam nová cesta, jsem tím taky mooc omezen, jak samy uvidíte na fotce, kde si přehazuju kola jak nějakej vexlák u vody, protože se tam nedostanu. Koncem března to má být hotové, takže očekávám finish stavby a hned frčím do ulice na dílnu a pošlu všechny požadovaný díly, jak foto stavu, tak ceny......zatím můžete omrknout jak to vypadá na kolech, za mě zatím děs, ale až to udělám tak jak to má být, bude to super, ale to si ještě počkám a tady ještě přidávám dvě vejletní po cestě do práce s kamošem Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Ahoj kolesa vypadají hezky, ikdyž mi k tomu uplně neladí. Možná až to bude na zemi, rozhodně to bude vypadat mnohem lépe.. jinak ten zadní buben bych dal na černo pokud budeš kupovat širší podložky, bral bych ty 22m hm? Citovat
Maresenka Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Ahoj, díky, jo ted by k tý nakoplý koze neseděly asi žádný kola myslím že pak u země to bude lepší, bubny a brzdiče budou bílý, sice to neni moc chytrej tah, ale pak snad se ukáže že byl až bude vše hotové i s interiérem. Podložky rozhodně širší potřebuju, takže až je seženu, ozvu se s těmahle..... ale počítej asi až během dalšího měsíce, ted mám výdaje zase doma Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 bilej brzdic ok, ale ten buben bych skoval cernou.. no uvidis.. no ja podlozky budu potrebovat do 14ti dnu a nechal bys je i se sroubama? cena? Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 jde mi o to jestli je to tutovka nebo mam schanet jinde. . Citovat
Maresenka Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 No chlape pokud by jsi to potřeboval do 14 dnů, tak určitě sháněj jinde, rád bych ti pomohl, ale budu teď chvilku omezen penězma, takže tenhle měsíc rozhodně budu tyhle podložky potřebovat. Až budu shánět jiné, asi budu muset minimáně dozadu dát i delší šrouby, takže by jsme se asi dohodly, ale nemohu ti to teď slíbit na 100% a rozhodně ne do 14 dnů.....chytřejší budu, až budu mít sehnané jiné podložky. MirekCC: děkuju ty tvý taky ujdou :D [upravil dne 26/3/14 22:03 od Maresenka] Citovat
Maresenka Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 Ahoj, tak se po dlouhé době zase hlásím. Nebylo ted moc času a ani peněz, předělával jsem byteček. Nicméně se mi ted stala nemilá věc, minulý týden mi umřelo cabrio, přesněji elektrika. Slečně po cestě z práce během jízdy nejdříve prý chcíplo radio, pak budíky a celá elektrika až chcíplo i auto. Ani ho nenatočím, chytne, ale nejde čerpadlo, když chci zapnout třeba výstražný nebo tak, začnou bzučet relátka. Naivně věřím tomu, že bych tam mohl dát jiné z toho druhého a mohlo by to být ok, ale vzhledem k mé smůle tomu tak nejspíš nebude a bude to něco složitého a já se z toho pos*ru, prtože já a elektrika to vůbec nejde do sebe ale rád bych se zeptal, zda by tady někdo z Vás neměl nějakou radu a nápad co by to mohlo být nebo čím začít s pátráním po chybě. Rozhodně by mi to pomohlo, protože v tomhle já jsem antitalent. Ve středu jdu na to, od kamaráda mám program do pc a kabel na diagnostiku, takže snad se mi povede přes to dyžtak zjistit kde je problém. Ale vážně z toho nemám radost. Ještě mi k tomu asi praskla slída vzadu, mám ji upně v háji, určitě origo, už je hnědá nová za 2500 se mi kupovat nechce, když auto jezdí více méně spíš bez střechy. No taky bych sem mohl napsat i nějaké pozitiva, i když důležitější je oprava. Mám na cestě podložky 35 mm dozadu, protože mý 22 mm jsou málo a kola jsou celkem dost zalezlý. A taky si v týdnu objednávám podvozek. Takže doufám, že během tohoto měsíce půjde auto k zemi. Doufám, že to s těma 17\'\' kolama pujde nějak rozumně a nebude to vypadat tak nakopnutě jako ted. Pokud to bude nic moc, pujdu do nějakých menších. Už bych taky mohl hnout s těma rozlepenýma světlama, mám je začerněný, ale ta lenost sundat to starý lepidlo Citovat
MilanF1 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Já bych to viděl na ET15, možná i 10 by to sneslo ... někdo tu měl i ET0, ale myslím, že tam měl gumu 185/45 R15 nebo něco takového... S elektrikou fakt neporadím. Citovat
Kennbell Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Ja mel ET vzadu 10 a vpredu 15 a bylo to akorat sak se mrkni ke me do vlakna. Citovat
Jacobsoon Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 s tou elektrikou... jednou se mi stalo to stejné, nejdrive prestalo hrat radio, pak prestaly budiky fungovat az auto uplne chciplo. Bylo to alternatorem, nedobijel. Vymnenil sem ho a zase to slapalo dal :-) Citovat
Kennbell Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 V patek si privezu domu cabrio 2001 s 1.6 a pujde na dily ta kdyby jsi neco potreboval tak mi dej vedet. Citovat
Maresenka Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Díky moc za radu s altíkem, ten by mě nenapadl, budu na to myslet. Kennbelle, díky za nabídku, mám také druhý v 1.6 rok 2000, tak díly ještě mám, ale kdybych něco neměl, dám vědět. :-) Citovat
Maresenka Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Tak jsem se dnes dopátral kabelu od baterky, kterej by měl být ukostřenej do kastle. Ale je urvanej, doufám, že by to mohla být chyba, neměl jsem ted čas se v tom hrabat, kvůli práci a domovu, ted mám, tak moc moc doufám že ho rozchodím, je tady tak krásně, že mě to uplně deptá. Pokud ani to nebude chyba, už fakt nevím, sehnal jsem kabel a program na diagnostiku tak to napíchnu a uvidím, co mi to zahlásí za info :-/ Citovat
Maresenka Odesláno 22. květen 2014 Autor Odesláno 22. květen 2014 Tak hlásím, že zase jezdím..!!! A mám fakt radost, že to nakonec byla taková prkotina. Měl jsem to za chviličku hotový. Tak jsem se v tom rauči pustil do výfuku (pořádně přidělat,plandal) , Opravení ručiček v budíku, nějaký nepřesně ukazovaly, např. nádrž, dal jsem ji tak křivě, že když jsem tankoval za 400 byl jsem teprve na rezervě :D no příště vím, co nepodcenit. Zase jsem o něco chytřejší. Opravil jsem i kaslík, byl vyrvanej zámeček a nechtěl zustat zavřenej. Nalakoval jsem si kroužky na budíky a další vrstvu vnitřku světel. Přišly mi nový podložky 35mm, celkem slušný válce, takže až koupím dlouhý šrouby, já dlouhý mám, ale né tolik , tak zalakuju bubny, dám na Jacobsona a zadek dám do černa, bude to lepší. Vezmu to i s podložkama at nebijou do očí a rozšířím. Teď jsou v plánu konečně ty světla, se kterýma už se morduju (teda nemorduju, dokopávám se k tomu) celkem dlouho a během toho už by mohl konečně přijít ten podvozek a hurá na vejlet za Woodym. :-) Snad vše pujde jak má a brzo bude auto vypadat k světu :-) Citovat
Maresenka Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 Ještě jsem po volných večerech ladil nedostatky, konečně mám super prostory na dělání, nová velká dílna i se dvorem s cenou skoro zadarmo, takže spokojenost a mužu si hrát do ranních hodin :-) Stala se mi taková cěc, že jsem natankoval plnou a dle ukazatele mi začal mizet benzín. smrděl mi v autě a moc se mi to nelíbilo. Tak jsem sundal sedačky a plovák byl uplně uchcanej benzínem a povolenenej, plastová objímka na utáhnutí byla prasklá, spíš dle mě nařízlá a už si tam někdo hrál. Tak jsem ji stáhnu v chyceným závitu drátem, utáhl a došrouboval, plovák sem vyčistil, uplně ho utáh co to šlo a benzín vyskočil zase skoro na plnou, tak snad to bude chvíli držet Když už jsem byl v tom rauši, tak jsem si zase asi po 158 mý rozebral budíky, dodělal alurámečky a doladil diody který mi nechtěly svítit. Nlepil novou folii na středový panel s větráním, starou jsem roztrh, tak jsem koupil novou už nabarvenou a vše zadělal zpět. Ted než se dočkám podvozku, se chystám na další opravičky a ptákovinky,aby bylo co dělat. :-) ten středovej panel musím ještě trochu poopravit, chybí mi tam dvě diody, nějak se jim nechce svítit a trošku mi na krajích prosvítá bílá jak jsem to blbě říznul, trošku jsem z těch alurámečků a folie zklamanej, koupil jsem vše přímo na muj model auta a ani jedno nepasovalo tak jak by mělo, rámečky bud uplně těsný že se ohly uvnitř, nebo naopak velký že jsem je musel lepit a ta folie nevyřízlá.....ale tak lepší než nic. Citovat
Woiser Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Nevypadá to vůbec špatně, jen to chce doladit odkud jsi objednával? Citovat
EronixHD Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Líp svítí led pasky.. Jinak to vypadá hodně dobře Tedy jak mi to svítilo s led páskem takhle mi to svítí teď [upravil dne 28/5/14 06:10 od EronixHD] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.